Νέας μορφής διαφημίσεις στο Facebook..!!

Είναι φανερό πως η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, επιθυμώντας να επεκτείνει τα κέρδη της, αποφάσισε να προσθέσει  διαφημίσεις νέου τύπου.

Οι διαφημίσεις αυτές θα έχουν την μορφή βίντεο και θα εμφανίζονται  στην αρχική σελίδα των χρηστών ( news feed ) αυτόματα. Η διάρκεια τους θα είναι γύρω στα 15 δευτερόλεπτα, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει θετικές αλλά και αρνητικές εντυπώσεις. Πάντως εάν η αντίδραση των χρηστών είναι θετική τότε αναμένεται αυτή η κίνηση να προσφέρει μεγάλα κέρδη στους υπεύθυνους του FACEBOOK.

Για την desktop έκδοση, σύμφωνα με πηγές του AdAge, υπάρχει άλλο πλάνο. Συγκεκριμένα οι διαφημίσεις εκεί θα καταλαμβάνουν σχεδόν ολόκληρο το εύρος της οθόνης και θα έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται εώς και τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα κριτήρια για την επιλογή των διαφημίσεων παραμένουν ακόμη άγνωστα, αν και σύμφωνα με την πολιτική του FACEBOOK για τις διαφημίσεις μπορούμε να υποθέσουμε πως τα κριτήρια που θα ελέγχει η υπηρεσία θα είναι δημογραφικά ή θα εξαρτώνται από τις σελίδες και τα προϊόντα που έκαναν οι χρήστες Like.

Τίνα Ζαβουδάκη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.