Ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ-Δηλώσεις διεθνών

μουντομπασκετ

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Καρπενήσι, όπου συνηθίζει εδώ και χρόνια να περνάει  το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για το Μουντομπάσκετ 2014, που θα φιλοξενηθεί  στα γήπεδα της Ισπανίας.

Δηλώσεις των παιχτών της επίσημης αγαπημένης:

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Νίκος Ζήσης δήλωσε : «Τα χρόνια περνάνε, αλλά το λέω κάθε χρόνο πως αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να έρχομαι στην Εθνική. Φέτος ειδικά που είμαι αρχηγός είναι ακόμη μεγαλύτερη η τιμή και η ευθύνη. Όσο περνάνε τα χρόνια προς το τέλος της σεζόν νιώθεις πιο κουρασμένος, αλλά είχα το χρόνο να ξεκουραστώ κι από τη στιγμή που ο κόουτς με κάλεσε ήρθα με χαρά. Είναι πολύ σημαντικό οι δώδεκα παίκτες που θα είναι στην ομάδα να γουστάρουν που θα παίζουν σε αυτή, είτε λίγο είτε πολύ».

Το ανερχόμενο ταλέντο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστήριξε : «Ήμουν ανυπόμονος να έρθω στην Εθνική και είμαι περήφανος που κλήθηκα. Ανυπομονώ για το Μουντομπάσκετ, θέλω να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δούμε πώς θα πάει. Για μένα είναι ένας πόλεμος. Ένας άλλος 19χρονος θα είχε τρακ, εγώ όμως όχι. Έχω μιλήσει με τον κόουτς κι ό,τι μου ζητήσει θα το κάνω».

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.