Οι νέοι στρέφονται προς τη βιομηχανία του σεξ

iursyaiwrq4ede6628f0aa0

Μελέτη σοκ, στη Βρετανία, αποδεικνύει ότι, σχεδόν, το ένα τέταρτο των φοιτητών στρέφεται στη βιομηχανία του σεξ, προκειμένου να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις βασικές του ανάγκες.

Περισσότεροι από 6.570 φοιτητές, από το Ηνωμένο Βασίλειο, ρωτήθηκαν για τη συγκεκριμένη μελέτη, του Πανεπιστήμιου Swansea της Βρετανίας. Η εν λόγω μελέτη θεωρείται η μεγαλύτερη στο είδος της. 

Από τη μελέτη προέκυψε ότι το 22% των φοιτητών έχει δουλέψει στη βιομηχανία του σεξ, ενώ ένας στους είκοσι φοιτητές στράφηκε εκεί κατά την διάρκεια των σπουδών του. Υπολογίζεται πως οι άντρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν στο συγκεκριμένο κύκλωμα, συγκριτικά με τις γυναίκες.  

sex_foititria

Η μελέτη καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων, από την πορνεία και την συνοδεία, έναντι αμοιβής, μέχρι το τηλεφωνικό σεξ και τους ερωτικούς χορούς.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν, επίσης, ότι το 39% των σπουδαστών εντάχθηκε στη βιομηχανία του σεξ για να αποπληρώσει τα χρέη του, στο τέλος των σπουδών τους. Το 64% υποκινήθηκε ώστε να καταφέρει να αντεπεξέλθει οικονομικά στο lifestyle που πρεσβεύει, το 56% ήθελε να καλύψει τις βασικές ανάγκες διαβίωσής του, ενώ το 45% ήθελε να αποφύγει γενικότερα χρέη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 1/4 δηλώνει πως είναι δύσκολο να εγκαταλείψουν τη συγκεκριμένη δουλειά.

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.