Οι James στο Θέατρο Βράχων στις 15/7!

james-2014-theatro-vraxwn

Ακόμα μία συναυλία βάζει φωτιά στο καλοκαίρι μας!

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό συγκρότημα θα επισκεφτεί την Ελλάδα. Ίσως να είναι κι ένα από τα συγκροτήματα που την επισκέπτονται πιο συχνά από όλα. Το 2013 τους συναντήσαμε στο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς και το 2012 στο Ejekt Festival στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στο πλευρό των Kasabian και του Miles Kane. Κάθε φορά, το κοινό αποδεδειγμένα μένει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Φέτος, εν έτει 2014, οι James θα βρεθούν στο θέατρο Βράχων την Τρίτη 15 Ιουλίου! Τραγούδια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους θα ξεχωρίσουν για ακόμα μία φορά στα αυτιά των Ελλήνων, οι οποίοι περιμένουν να ακούσουν τα αγαπημένα τους “San Something”, “ Senorita”, “Laid”, “Tomorrow”, “Getting’ away with it” και πολλά άλλα. Για πρώτη φορά οι James θα φέρουν μαζί τους το “V.I.P. Soundcheck Experience” κι αν είσαι από τους μεγάλους fans τους  θα έχεις την ευκαιρία να τους συναντήσεις από κοντά, να τους κάνεις ερωτήσεις και να απολαύσεις τρία τραγούδια κατά τη διάρκεια του sound check. Tα VIP Soundcheck εισιτήρια είναι περιορισμένα και διατίθονται μόνο μέσω του wearejames.com.

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω του www.ticketarena.com. Τα πρώτα 500 πωλούνται στην τιμή των 30 ευρώ και τα υπόλοιπα στην τιμή των 33 ευρώ.

Ηλ. Λήμνιου

 

Ηλέκτρα Λήμνιου
elektra_lim@hotmail.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.