Ο αριστούχος γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα

«Τρομοκρατεί» με τις επιδόσεις του ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας Κουφοντίνας

koufontinas

Αριστούχος φοιτητής και όπως ο ίδιος δηλώνει και στο δικό του blog ανένταχτος.
Αυτός είναι ο Έκτορας, το πρώτο παιδί Ελλήνων τρομοκρατών, που μπορεί να είναι γιος του Σάββα Ξηρού και της Αγγελικής Σωτηροπούλου, αλλά γνώρισε και θεωρεί πατέρα του τον Δημήτρη Κουφοντίνα, έχοντας, μάλιστα, το επίθετό του!

Το 2002, την περίοδο των συλλήψεων για την «17 Ν», είδαμε τον Έκτορα μαζί με την μητέρα του. Σήμερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, 12 χρόνια μετά, ο νεαρός διαγράφει τη δική του πορεία στη ζωή.

Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1990 στην Αθήνα, όταν τα μέλη της «17Ν» βρίσκονταν σε καθεστώς ημιπαρανομίας.

Εξαρχής θεωρήθηκε δεδομένο ότι το παιδί ήταν του Σάββα Ξηρού, ωστόσο ο γάμος του με την Αγγελική Σωτηροπούλου είχε λήξει έναν χρόνο πριν. Μάλιστα, ο Δημήτρης Κουφοντίντας φέρεται να είχε πει σε συγγενείς του πως το παιδί ήταν δικό του.

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν τον 23χρονο προσωπικά, από μικρός είχε αυτόνομο χαρακτήρα και έφεση στις θετικές επιστήμες. Μάλιστα, σωφρονιστικοί υπάλληλοι διηγούνται πως, έκπληκτοι, άκουγαν τον Κουφοντίνα να παραδίδει μαθήματα μαθηματικών δια τηλεφώνου στον γιο του!

Μάλιστα ο Έκτορας τους κατέπληξε όλους. Το 2009, πέρασε πρώτος και με υποτροφία στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου!

Η ενασχόλησή του με τα πολιτικά δρώμενα

Ο Έκτορας συμμετέχει στα πολιτικά δρώμενα της Σχολής του, μακριά από τους εκπροσώπους του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ δηλώνει ανένταχτος.
Παράλληλα, έχει δημιουργήσει ένα δικό του blog, με τίτλο «Ανυπότακτος», όπου μοιράζεται τις σκέψεις του και, μάλιστα, ένα από τα τελευταία του κείμενα αναφέρεται στην διπλή δολοφονία των νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: newsbomb.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.