Ο γάμος του σχεδιαστή Tom Ford και του 65χρονου Ρichard Βuckley (Εικόνες)

Μόλις χθες πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε και δημοσίως, και συγκεκριμένα σε συζήτησή του με την πρώην αρχισυντάκτρια του περιοδικού Vogue Hommes International, Lady Kinvara Balfour, ο διάσημος σχεδιαστής Tom Ford ότι παντρεύτηκε με τον επί 27 χρόνια σύντροφό του, 65χρονο δημοσιογράφο  Ρichard Βuckley.

Tom Ford

Όπως αποκάλυψε με αφορμή την νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στη Βρετανία, εκείνοι παντρεύτηκαν λίγο καιρό νωρίτερα στην Αμερική.

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

Με τον Ρίτσαρντ είμαστε μαζί 27 χρόνια. Κι εγώ κι αυτός έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και καταφέραμε να τις αντιμετωπίσουμε. Τώρα πια είμαστε παντρεμένοι και αυτό είναι πολύ όμορφο

ford

Ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει πει:

Ημουν σε μια επίδειξη μόδας και είδα αυτόν τον άντρα με τα ασημένια μαλλιά να με καρφώνει με τα διαπεραστικά μπλε μάτια του. Φοβήθηκα γιατί μόλις τον αντίκρισα ήταν σαν να είδα αμέσως το μέλλον μου μαζί του

Ο Tom Ford  εκτόξευσε τις μετοχές του στο χώρο της μόδας το 1990 με την πρόσληψη στον Οίκο Gucci ο οποίος επίσης τότε εκτοξεύτηκε καθώς λίγο νωρίτερα βρισκόταν στα όρια της πτώχευσης.

ford 1

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.