Ο «Μαραθώνιος» των Αϊ-Βασίληδων

santa Run Chania

Το 4ο Santa Run στα Χανιά είναι προ των πυλών. Η διοργάνωση του Σωματείου “Santa Run”, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου.

Στόχος, η ενίσχυση των συλλόγων Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη και ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ. Συλλόγων που ασχολούνται με παιδιά της πόλης των Χανίων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Το “Santa Run” είναι ουσιαστικά μια πεζοπορία χιλιάδων Αϊ Βασίληδων για φιλανθρωπικό σκοπό, με πολλά κεράσματα και μουσικές. Αποτελεί μια γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων με στολές Αϊ Βασίλη με πολλά κεράσματα από τα καταστήματα της διαδρομής και πολύ μουσική σε όλη την πόλη. Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Στο Santa Run είναι όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί 75.304€ στα τέσσερα ιδρύματα από το σωματείο του Santa Run. Ελπίδα όλων, να διπλασιαστεί το ποσό μέσω του 4ου Santa Run.

Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες. Για τους ενδιαφερόμενους, περισσότερες πληροφορίες στα:

6940300704 – www.santarunchania.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.