Ο Στέφανος Κόφφας καλεί τους αναγνώστες του RoadStory.gr να αλλάξουν την εικόνα του σπιτιού τους

Και μιας και το φθινόπωρο έχει και επισήμως επιστρέψει και η τάση για τη δική μας επιστροφή εντός των τειχών είναι πλέον προφανής , αποφασίσαμε με τον διακοσμητή Στέφανο Κόφφα να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας πρωτότυπης στήλης που σκοπό έχει να μεταμορφώσει οπτικά τις τις γωνιές του σπιτιού μας και να μας δώσει ιδέες για ρεαλιστικές αλλαγές.

stefanos koffas

Με απλά λόγια ο Στέφφανος Κόφφας καλεί τους αναγνώστες μας να φωτογραφήσουν μία γωνιά του σπιτιού τους που κατά τη δική τους εκτίμηση χρήζει αλλαγών και εκείνος δεδομένης της εμπειρίας του θα προχωρήσει σε μία φωτορεαλιστική αλλαγή του αντίστοιχου σημείου.

Οι αναγνώστες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδραστική στήλη μπορούν να στέλνουν τα μέιλ τους στο roadstory.info@gmail.com επισυνάπτοντας την εν λόγω φωτογραφία καθώς και μία ανάλυση της δικής τους οπτικής επί της αλλαγής.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε αντίστοιχα παραδείγματα που αποτελούν δείγμα δουλειάς του ίδιου του Στέφανου Κόφφα από τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας:

allagi spitiou 1

 

allagi spitiou 2

allagi spitiou 3

 

Διαβάστε την αναλυτική συνέντευξη του Στέφανου Κόφφα ΕΔΩ!

Θάνος Βάγιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.