Ο David Bowie θέλει να γράψει για το επόμενο project της Claudia Lennear

Και για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μία εκ των ηθοποιών και gospel τραγουδίστρια που έπαιξαν στην ταινία-ντοκιμαντέρ “20 Feet from Stardom” –μιλάει για την ζωή των τραγουδιστών που κρύβονται στα φωνητικά-, η οποία μάλιστα απέσπασε το βραβείο Oscar στην απονομή του 2014 στην κατηγορία “Best Documentary Feature”.

david - claudia

Η πληροφορία αυτή έφτασε στα αυτιά μας μέσα από δήλωση της ίδιας της ηθοποιού στο New York Post: “Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον David Bowie εντελώς ξαφνικά πριν από δύο ημέρες. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, όταν άκουσα την φωνή του. Έχουμε να ιδωθούμε εδώ και 20 χρόνια. Μου είπε πως θέλει να γράψει το επόμενο project μου”. Να αποσαφηνίσουμε κάπου εδώ πως η Lennear δέχτηκε το συγκεκριμένο τηλεφώνημα μερικές ημέρες πριν την απονομή του Oscar στην ταινία της.

Όπως μπορεί κανείς να καταλάβει οι δυο τους γνωρίζονται από το παρελθόν, μιας και τους συνέδεε ένα ερωτικό ειδύλλιο στην δεκαετία των ‘70s. Είναι μάλιστα εκείνη η γυναίκα για την οποία, λέγεται, πως γράφτηκε το “Lady Grinning Soul”. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Lennear δεν θα αρνηθεί την πρόταση του Bowie, πράγμα που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως αναμένεται μία νέα μουσική δουλειά στο άμεσο μέλλον!

David Bowie – Lady Grinning Soul

 Ηλέκτρα Λήμνιου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.