Πάγκαλος: «Αν με καλέσουν να καταθέσω για τον Άκη θα τον θάψω

Και τι δεν είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την έναρξη της δίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο κ. Πάγκαλος είπε μιλώντας στο BHMA 99,5 ότι μόνο βιαίως θα πάει να καταθέσει στην δίκη αυτή.

«Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον θάψω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος καλείται από τον Ακη Τσοχατζόπουλο ως μέλος του ΚΥΣΕΑ. Ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει καλέσει όλο το ΚΥΣΕΑ επι πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη.»Με ενοχλεί», είπε ο κ. Πάγκαλος, «ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον «θάψω».

Αναφερόμενος στα εξοπλιστικά είπε: «Είναι πολύ εύκολο να πας σε αυτούς που θα στον πουλήσουν και να τους πεις «για να φέρω την εισήγηση αυτή, και να την προωθήσω δραστήρια, έχω ανάγκη από ορισμένα χρήματα».

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο είπε επίσης: «Είχε και παράπονο και μου το είχε πει κατά καιρούς. «Ό,τι και να κάνω, είσαι εναντίον μου», μου είχε πει.

Για την υποκρισία που υπάρχει είπε ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν στελέχη μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν.

«Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα είχε κάνει ως πρωθυπουργός της χώρας, σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα».

Ο κ.Πάγκαλος χαρακτήρισε αδέξιο τον χειρισμό στην υπόθεση Κικίλια.

«Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ζητήσει ο κ. Βρούτσης την παραίτηση Κικίλια. Έπρεπε να πάει τον πρωθυπουργό να πει ότι έχει πρόβλημα με τον Κικίλια. Ο πρωθυπουργός βέβαια κρίνεται. Όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές.»

πηγή:Newsbomb.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.