Πάτρα: Ανήλικες εκδίδονται έναντι 5 ευρώ


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

πόρνες

Σε σημείο εύρεσης «πελατών» έχει μετατραπεί το κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα το άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου επί της οδού Πατρέως. Πρωταγωνίστριες μικρά κορίτσια από τη Ρουμανία ηλικίας 9-12 ετών, οι οποίες προσφέρουν το κορμί τους για ελάχιστα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ως στόχο ηλικιωμένους κατά προτίμηση συνταξιούχους, τους οποίους πλησιάζουν προσπαθώντας να αποπλανήσουν και τελικά να αποσπάσουν κάποιο χαρτζιλίκι. Γιατί για χαρτζιλίκι πρόκειται αν σκεφτεί κανείς ότι το «τιμολόγιο» ξεκινά από πέντε ευρώ για την περίπτωση που ο «πελάτης» θα δει μόνο το στήθος τα ανήλικης και ανάλογα προσαυξάνεται με το ποσό να φτάνει τα 15 και 20 ευρώ σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος ζητήσει όχι μόνο να δει αλλά και να πράξει.

Επίσημες καταγγελίες θέλουν τις μικρές, από τη στιγμή που θα βρεθεί ο πελάτης, να τους οδηγούν μέσα σε συγκεκριμένες πολυκατοικίες  οι οποίες διαθέτουν  κλιμακοστάσιο το οποίο οδηγεί σε υπόγειους χώρους.

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.