Πέντε συνήθειες που έγιναν Unisex!

Συνήθειες γένους θηλυκού που με τα χρόνια τα αγόρια όχι απλά έμαθαν, αλλά πήραν και μάστερ. Συνήθειες που θολώνουν τα νερά και σε κάνουν να ξεχνάς ποιο είναι το κατ’ εξοχήν wannabe ωραίο φύλο. Συνήθειες που άνοιξαν τον δρόμο για ακόμα ένα φλέγον πεδίο συζήτησης μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Μια φορά και έναν καιρό η λέξη «περιποίηση» ήταν μια λέξη, της οποίας ο ορισμός διέφευγε από τα μπρουτάλ αρσενικά. Προοδευτικά και μιας και οι κυρίες άρχισαν να πατούν χωράφια «ξένα»,  ζήλεψαν και οι κύριοι και ιδού τα αποτελέσματα…

david beckham metrosexual

Το κεφάλαιο κρέμες!

Αν και η γυναικεία κοινότητα ψηφίζει μούσι δαγκωτό, όσοι αρνούνται να υποταχθούν φροντίζουν το ακάλυπτο δερματάκι τους να είναι τουλάχιστον ενυδατωμένο και απαλό σαν ποπουδάκι μωρού. Στην πραγματικότητα άδικα ξαγρυπνάς μερόνυχτα. Η ξηροδερμία σου είναι κάτι που δεν απασχολεί καμιά γυναικεία υπάρξη που βρίσκεται στα συγκαλά της.

Άνδρες - Κρέμες

 

Το κεφάλαιο αποτρίχωση!

Ίσως το μόνο σημείο του ανδρικου σώματος που φαντάζει μη ελκυστικό αν δεν αποτριχωθεί πλήρως είναι η πλάτη. Τα τελευταία χρόνια κάτω και πάνω ανδρικά άκρα φιγουράρουν αχνούδωτα και το δασύτριχό σου στήθος είναι… μεγάλο παραμύθι. Σαφώς και στο συγκεκριμένο θέμα αποδεικνύεσαι γάτα μιας και ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως μπυροκοιλιά και χαλάουα δεν κάνουν χωριό.

Άνδρες - Αποτρίχωση

Το κεφάλαιο Φρύδι!

Θεμιτή ενέργεια, αν προβαίνεις σε αυτή την πράξη προκειμένου να κάνεις το ένα φρύδι δύο, όπως συνηθίζεται σε κάθε έμβιο ον. Πολλοί όμως δεν σταματούν εκεί, αλλά καταβάλουν άδοξες προσπάθειες για να το τιθασεύσουν και να το λεπτύνουν με το αποτέλεσμα να μην έχει καμιά συγγένεια με την αρρενωπότητα. Για αυτό λοιπόν φίλε μου, μη κοπιάζεις άδικα, άστο να ανεμίζει. Θα εκτιμηθεί.

Άνδρες - Φρύδι

Το κεφάλαιο διατροφή!

Πολύ καλά ήξερες να χλευάζεις όταν αρνούμασταν το φαγητό γιατί απλά «προσέχαμε», αλλά να που ήρθε η σειρά να γελάσει και το δικό μας χειλάκι. Ο καλύτερος φίλος του θερμιδομετρητή αποδεικνύεται γένους αρσενικού και μάλιστα δεν έφτανε που μετράς τις δικές σου, μετράς και του έτερου ήμισυ με κίνδυνο να κάτσει η μπουκιά στο στόμα. Με αυτά και με εκείνα βγαίνεις εσύ στην παραλία «φέτες» και εμείς ωσάν κοινές θνητές.

Άνδρες - Δίαιτα

Το κεφάλαιο “In Style”!

Σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα ξαφνικά απέκτησες άποψη και για την ένδυση. Έμαθες πως το καφέ δεν πηγαίνει με το μαύρο, πως σε κολακεύει το παντελόνι χωρίς τσάκιση, πως ένα καλό ρολόι είναι το νούμερο 1 αξεσουάρ που πρέπει να διαθέτει η καρνταρόμπα σου, πως οι οριζόντιες ρίγες παχαίνουν και οι κάθετες αδυνατίζουν, πως μπορείς να μπλέξεις μέχρι τρια φλούο χρώματα στο ίδιο σύνολο, πως φέτος θα φορέσεις εσπαντρίγια και μπλουζάκι με «V» μέχρι τα γόνατα… ωπ ωπ! Μήπως έμαθες περισσότερα από όσα χρειάζονται;

Άνδρες - Ντύσιμο

 

Κάποιος αδαής θα έλεγε πως δεν έμεινε και τίποτα να οικειοποιηθείτε εσείς οι άνδρες, μα πολλοί ποπ σταρς, ο Κοργιαλάς και σύντεκνοι συνεχίζουν να λανσάρουν καινοτόμες ιδέες. Eye liner και βαμμένο νύχι, οπότε δεν ανησυχώ. Υπάρχει μέλλον!

 Κατερίνα Βασιλείου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.