[ΠΑΜΕ ΕUROVISION… 2013] Με το RoadStory.gr… Ξεκινάμε

Και ναι… μ’αυτό το άρθρο επιλέγουμε να εγκαινιάσουμε τη νέα μας απόλυτα γιουροβιζιονική ενότητα, η οποία ευελπιστούμε να αποτελέσει το στέκι του κάθε euroφαν αλλά και οποιουδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει και να ενημερωθεί για όλα σχετικά με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, που μεταδίδεται κάθε χρόνο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας σημειώνοντας τις υψηλότερες τηλεθεάσεις, και οποίος φέρνει κοντά τις χώρες, αναδεικνύει νέους καλλιτέχνες, επιβραβεύει κι αποθεώνει παλαιότερους, καθιερώνει μοναδικά και διαχρονικά κομμάτια και σκηνικές παρουσίες και καθορίζει τα hits του ερχόμενου καλοκαιριού.

Μιλάμε φυσικά για το διαγωνισμό της  Eurovision…! Ένας πολυμιλημένος θεσμός που έχει λατρευτεί από πολλούς, έχει αγαπηθεί από ακόμη περισσότερους κι έχει κατηγορηθεί από αρκετούς ως το «φαντασμαγορικό εμπορικό πανηγυράκι» (όχι άδικα βέβαια αν αναλογιστούμε συγκεκριμένες συμμετοχές!).

Ωστόσο παρά τα όσα ακούγονται κατά καιρούς κι ανεξάρτητα από τις όποιες συνθήκες (οικονομικές, πολιτικές, πολιτιστικές) πρόκειται για έναν διαγωνισμό που τους ενδιαφέρει όλους, ακόμη περισσότερο όσους τον κατηγορούν για κακεντρεχείς λόγους.

Και ποιος δεν συγκινήθηκε τη βραδιά εκείνη στο Κίεβο, όταν η Παπαρίζου λάμβανε στη σειρά τα 12αρια των χωρών (ακόμη και της Τουρκίας!) και ποιος δεν αισθάνθηκε υπερήφανος όταν όλη η Ευρώπη αντίκριζε την ελληνική σημαία σους ώμους των ανθρώπων της ελληνικής αποστολής στο τέλος της βραδιάς;

Έφτασε λοιπόν κι εφέτος η ώρα να επιλέξουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision , που λαμβάνει χώρα στο παγωμένο και συνάμα πανέμορφο Μάλμε της Σουηδίας , έπειτα από την περσινή σαρωτική νίκη της χώρας με το ‘Euphoria’ ερμηνευμένο από τη μοναδική Loreen!Ο χρόνος φέτος ήδη μετρά αντίστροφα και οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει όπως και οι διαδικασίες επιλογής των τραγουδιών που θα σταθούν στη σκηνή του Μάλμε στις 14,16 και 18 του ερχόμενου και πολλά υποσχόμενου Μάη!!!

Το roadstory.gr θα είναι δίπλα ΚΑΙ στη Eurovision… Άρθρα με όλα τα νέα του φετινού διαγωνισμού, συνεντεύξεις, κριτικές, πολύ τραγούδι και σούπερ ντούπερ αφιερώματα αλλά και άλλα πολλά αναμένονται να πλαισιώσουν τη νέα αυτή ενότητα του roadstory και να σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι το πέρας του φετινού διαγωνισμού! Η έμπειρη στο διαγωνισμό ομάδα μας σηκώνει τα μανίκια της και πιάνει δουλειά μεταδίδοντάς σας τον παλμό της φετινής Eurovision! Τα καλύτερα έρχονται…Μείνετε συντονισμένοι μόνο στο roadstory.gr

Νίκος Πιτάνιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.