[ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ] Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τον «Βιολιστή στη Στέγη» με τον Γρ. Βαλτινό στο Θέατρο Badminton


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ με το RoadStory.gr

Κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Βιολιστής στη Στέγη» με τον Γρ. Βαλτινό, τη Ρ. Λουιζίδου, τον Μ. Μπεγνή, τον Μ. Μαρίνο και έναν πολυπληθή θίασο για την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 20:30 στο Θέατρο Badminton!

Ο Βιολιστής στη στέγη - Badminton

Ο Βιολιστής στη Στέγη ήταν το πρώτο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway που ξεπέρασε τις 3000 συνεχείς παραστάσεις. Με 3.242 για την ακρίβεια παραστάσεις ήταν για πολλά χρόνια το μακροβιότερο μιούζικαλ του Broadway. Τη μουσική έχει συνθέσει ο Jerry Bock, τους στίχους ο Sheldon Harnick και το κείμενο ο Joseph Stein, βασισμένο σε ιστορίες του συγγραφέα Sholem Aleichem (1859-1916). Το μιούζικαλ απέσπασε 9 βραβεία «Tony» από 10 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων της Σκηνοθεσίας και της Χορογραφίας του σπουδαίου Jerome Robbins. Το 1971 ο «Βιολιστής» έγινε ταινία και κέρδισε οκτώ υποψηφιότητες Όσκαρ, με πρωταγωνιστή τον Chaim Topol, αντί για τον Zero Mostel που το είχε κάνει επιτυχία στο Broadway.

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ακολουθώντας τους παρακάτω όρους:

1) Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook

2) Γράψτε το όνομά σας κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και αναρτήστε το λινκ του αγαπημένου σας θέματος που έχει δημοσιευτεί στο RoadStory.gr

3) Κοινοποιήστε Δημόσια στον τοίχο σας τον διαγωνισμό

RoadStory.gr και κάθε εβδομάδα ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

One Response to "[ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ] Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τον «Βιολιστή στη Στέγη» με τον Γρ. Βαλτινό στο Θέατρο Badminton"

  1. Δέσποινα Δαμβέργη   Απρίλιος 17, 2015 at 2:02 μμ

    Wooow!!! 😀 😀 😀 Θα ήθελα πάρα πολύ να το δωωωω!!!! Μακάρι να είμαι ανάμεσα στους 5 υπερτυχερούς!!!!

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.