[ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ – ΠΑΜΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ] Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα του «Επιστάτη» με τον Γ. Κιμούλη στο Θέατρο «Δ. Χορν»


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

RoadStory.gr και  ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ- ΠΑΜΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!!

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα του «Επιστάτη»  με τον Γ. Κιμούλη στο Θέατρο «Δ. Χορν» την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 21:00!

επιστάτης

Ένα δράμα πάνω στην αδυναμία επικοινωνίας των ανθρώπων και θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα έργα του σύγχρονου δραματολογίου παγκοσμίως. Σε πρώτη προσέγγιση έχει ένα αναγνωρίσιμο απλό πυρήνα, αλλά όπως όλα τα έργα του Πίντερ κρύβει πολλαπλά επίπεδα.

Μέσα από τις ταραγμένες σχέσεις τριών προσώπων, ο Πίντερ σχολιάζει καυστικά τα πολλαπλά πρόσωπα της εξουσίας, τους κοινωνικούς κανόνες αλλά και τις απέλπιδες προσπάθειες του ανθρώπου να συμβιώσει και να συνυπάρξει αρμονικά.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ακολουθώντας τους παρακάτω όρους:

1) Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook

2) Γράψτε το όνομά σας κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και αναρτήστε το αγαπημένο σας θέμα που έχει δημοσιευτεί στο RoadStory.gr

3) Κοινοποιήστε Δημόσια στον τοίχο σας τον διαγωνισμό

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ – ΠΑΜΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ με το RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.