[ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΕΤΟ] Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το Χριστουγεννιάτικο Μπαλέτο «Καρυοθραύστης» στο Θέατρο Badminton


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

Αυτές τις γιορτές τις περνάμε με το RoadStory.gr!!

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Μπαλέτο «Καρυοθραύστης» στο Θέατρο Badminton!! Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου στις 20:00!

καρυοθραύστης

Η μεγαλοφυής μουσική του Tchaikovsky παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο και είναι, κατά γενική ομολογία, μία από τις πλέον υπέροχες και αναγνωρίσιμες μουσικές που γράφτηκαν ποτέ, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ηχογραφήσεις του κλασικού ρεπερτορίου.

Ο Καρυοθραύστης παρουσιάζεται κάθε χρόνο σ’ όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου και φέτος από 25 Δεκεμβρίου μέχρι 5 Ιανουαρίου η ELVA εξασφάλισε για τους λάτρεις του κλασικού χορού μία από τις καλύτερες παραγωγές του Καρυοθραύστη, που θα ζωντανέψει στη σκηνή του θεάτρου Badminton από το Latvian National Opera Ballet και τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής!

Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο τύπου 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ακολουθώντας τους  παρακάτω όρους:

1) Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook

2) Γράψτε το όνομά σας κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και αναρτήστε το link του αγαπημένου σας θέματος του RoadStory.gr

3) Κοινοποιήστε Δημόσια στον τοίχο σας το διαγωνισμό

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με RoadStory.gr και Καρυοθραύστη!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.