[ΠΑΜΕ EUROVISION… 2013] Ακούστε το τραγούδι της Κύπρου με τίτλο «Αν με θυμάσαι»

Σήμερα λοιπόν ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision. Η Δέσποινα Ολυμπίου μαζί με τους δημιουργούς του τραγουδιού της βρέθηκε στη Λευκωσία, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της Cyta για την επίσημη παρουσίαση.

Μια μπαλάντα γραμμένη πάνω στην ερμηνεύτρια, μόνο και μόνο για την Eurovision. Ο στίχος αναφέρεται σε μια ανεκπλήρωτη αγάπη και παράλληλα στη επιθυμία να μην σβήσουν οι αναμνήσεις ποτέ.

Η αίσθηση που προκαλεί το τραγούδι αυτό ακούγοντας το, παραπέμπει σε παραμύθι.. γεγονός που επιτρέπει στον σκηνοθέτη να μπορέσει πολύ εύκολα να εμπνευστεί και να δημιουργήσει πάνω του και το σκηνικό αποτέλεσμα να θυμίζει πραγματικά ονειρικό τοπίο!

Ένα πολύ καλό τραγούδι για την Κύπρο που μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς και να ξεχωρίσει στη σκηνή της Eurovision. Άλλωστε το νησί της Αφροδίτης έχει αποδείξει ότι τις πιο καλές της θέσεις τις έχει εξασφαλίσει με ερμηνευτικές μπαλάντες.

Εκτός από την βασική της φιλική χώρα την Ελλάδα, η Κύπρος δεν έχει πολλούς συμμάχους στο διαγωνισμό. Γεγονός που την καθιστά πολλές φορές αδικημένη και απούσα από τον μεγάλο τελικό. Μετά από την τελευταία καλύτερη 5η θέση που κατάφερε να κατακτήσει το 2004 με την δεκαεπτάχρονη Lisa Andreas και την μπαλάντα ‘’Stronger Every Minute’’ , τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται πως οι Κύπριοι έχουν πάρει πιο σοβαρά τον διαγωνισμό. Άραγε φέτος θα καταφέρουν να κάνουν τη διαφορά;

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Αντώνης Καμπράνης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.