Παντρεύτηκε έχοντας μόνο έναν μήνα ζωής

lisa heaton 2

Την περασμένη Πέμπτη η 25χρονη Lisa Heaton έμαθε πως πάσχει από καρκίνο και της απομένει μόλις ένας μήνας ζωής. Η ίδια πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις παραδοσιακές μεθόδους.
Όταν πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, της ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο και ότι η χειρουργική επέμβαση καθίσταται αδύνατη, καθώς ο καρκίνος εξαπλώθηκε στα σπλάχνα της.
Όπως όλα έδειχναν, τα όνειρά της να παντρευτεί τον αγαπημένο της δεν επρόκειτο να υλοποιηθούν ποτέ. Ωστόσο καλώντας περίπου 100 συγγενείς και φίλους από τις Ηνωμένες Πολιτείες, προγραμμάτισε το γάμο των ονείρων της σε μόλις δύο μέρες.
Το Σάββατο (13/12/2014) αντάλλαξαν όρκους αγάπης στην όχθη του ποταμού και ο ένας υποσχέθηκε στον άλλο ότι θα συνεχίσει να πολεμά τη νόσο μέχρι το τέλος.
Στο γάμο της η Lisa ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εισαχθεί στην κλινική του Πανεπιστημίου John Hopkins, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρει θεραπεία στη νόσο της. Η αδελφή της έχει δημιουργήσει μια σελίδα στο διαδίκτυο για να εκφράσει την αγάπη της για εκείνη με σκοπό να καλυφθούν κάποια από τα φάρμακά της, το «GoFundMe».

 

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.