[ΠΡΟΣΩΠΑ] Λουκία Λαιμού: Η Ελληνίδα υποψήφια Μέριλιν Μονρόε

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας με ενημέρωσαν για ένα casting που λαμβάνει χώρα μέσω Social Media σε διεθνές επίπεδο για τη νέα θεατρική / κινηματογραφική παραγωγή που θα έχει ως θέμα τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε.

Στο #newmarilyn όπως είναι το όνομα του νέου αυτού πρότζεκτ έχει δηλώσει συμμετοχή και έχει φτάσει στο τελικό στάδιο επιλογής και η δική μας Λουκία Λαιμού.

loukia lemos

Έχοντας περάσει με επιτυχία τα προηγούμενα βήματα, η Λουκία έχει πλέον αναρτήσει σε Facebook και Instagram το βίντεο παρουσίασής της και προσπαθεί να συγκεντρώσει τα περισσότερα δυνατά «Like» ώστε να είναι η μεγάλη νικήτρια που θα ταξιδέψει στην Αμερική για την κατ΄ ιδίαν οντισιόν με την εταιρεία παραγωγής.

Κατάφερα να την βρω στο τηλέφωνο αργά το βράδυ της Τετάρτης και να μου μιλήσει για την προσπάθειά της και για το άγχος που νοιώθει καθώς η στιγμή της τελικής επιλογής απέχει μόλις λίγα εικοσιτετράωρα, αφού την Κυριακή στις 24:00 ώρα Αμερικής (ευτυχώς εμείς κερδίζουμε χρόνο από τη διαφορά ώρας με τις ΗΠΑ), η «ψηφοφορία» – συγκέντρωση Like ολοκληρώνεται.

«Πριν από οχτώ μήνες έλαβα μέρος σε ένα online casting που , για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θεωρούσα ότι θα ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. Πίστευα ότι οι πιθανότητες μου να πετύχω σε αυτό ήταν μηδαμινές. Τί θα μπορούσα να καταφέρω εγώ, μια απλή κοπέλα σε ένα global casting;

Σήμερα κοιτάω τις κοινοποιήσεις και τα likes του τελικού μου και δε το πιστεύω!! Βρίσκομαι στη δεύτερη θέση και σε δυο μόλις μέρες θα ανακηρυχθεί η κοπέλα που θα στείλουν Αμερική για την τετ-α-τετ οντισιόν με την εταιρεία παραγωγής της επόμενης ταινίας/θεατρικού με θέμα τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε! Αισθάνομαι ευλογημένη, σαν να ζω σε όνειρο.

Γιατί μπορεί να μη βγω νικήτρια σε αυτό, άλλα η δεύτερη θέση, ακόμη και η τρίτη που μπορεί να κατακτήσω σε αυτό το στάδιο, είναι μεγάλο πράγμα για έμενα. Γιατί σημαίνει ότι  όχι μόνο θέλησα κάτι αρκετά και το κυνήγησα, άλλα είχα και την τύχη να έχω μικρούς αγγέλους γύρω μου να πατάνε με μανία «κοινοποίηση» και να βοηθάνε μια άγνωστη !

Δεν είναι ακόμη αργά για να πατήσει ο καθένας ένα LIKE κάτω από το βίντεο μου και να με βοηθήσει να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο μου!»

Facebook:

https://www.facebook.com/photo.php?v=367177866759541&set=vb.138227869654543&type=2&theater

Instagram:

http://instagram.com/p/iwJdEpkNGi/

Θάνος Βάγιος

Διαβάστε το ρεπορτάζ για την Νίκη της Λουκίας Λαιμού στο RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.