[ΠΡΟΤΑΣΗ] Αναζητήστε το στυλ σας στο Atelier Passione της Κατερίνας Δαούλκα

Στην περίπτωση του Atelier Passione δεν χωράνε στερεότυπες προτάσεις και ξύλινη γλώσσα κι αυτό γιατί η ιδιοκτήτρια και στυλίστρια Κατερίνα Δαούλκα έχει διαμορφώσει τον χώρο του με τόσο ιδιαίτερο τρόπο, που ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε επαγγελματικό χώρο.

Ποια γυναίκα δεν έχει παρακολουθήσει την πασίγνωστη σειρά Sex and the City και δεν έχει «καταραστεί» την Carrie Bradshaw για την γκαρνταρόμπα της; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα κορίτσια να «μισήσουμε» και την Κατερίνα, αφού το ατελιέ της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την ασφυκτικά γεμάτη ντουλάπα της Sarah Jessica Parker στο σίριαλ.  Με μια βασική διαφορά! Στο Atelier Passione πηγαίνεις όποτε θέλεις, αφού δεν λειτουργεί με συγκεκριμένο ωράριο και η Κατερίνα βρίσκεται εκεί να ανοίξει τη ντουλάπα της σαν από μηχανής θεός, όπως η κολλητή σου τη δύσκολη στιγμή που τρέχεις πανικόβλητη μη ξέροντας τι να βάλεις στο πρώτο ραντεβού!

Γεμάτο μοναδικά ρούχα ελλήνων και ξένων σχεδιαστών αλλά και εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι εκεί για να δημιουργήσεις, πάντα με τις συμβουλές της Κατερίνας, το δικό σου outfit και να εντυπωσιάζεις κάθε ώρα του 24ώρου. Το Atelier Passione διαθέτει casual ρούχα ώστε να είσαι άνετη στην καθημερινότητά σου διατηρώντας πάντα το στυλ και τη φινέτσα σου, αλλά και βραδινά ιδιαίτερα κομμάτια για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σου.

Κι αν η λέξη Atelier οδηγεί το νου σου σε «τσουχτερές» τιμές, κάθε άλλο παρά αυτό ισχύει. Η Κατερίνα αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι σήμερα έχει κατορθώσει να διατηρεί τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί επιπλέον προσφορές.

 

Atelier Passione – Κατερίνα Δαούλκα

Κηπουπόλεως 2, Κηφισιά- Θεσσαλονίκη

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310864604 και 6943111227

Site: www.passione.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/pages/Atelier-Passione-Katerina-Daoulka/110453652325087

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.