[ΠΡΟΤΑΣΗ] Ανεβείτε… στην κορυφή φορώντας ψηλοτάκουνα Sante

Η αμιγώς ελληνική εταιρεία Sante αποδεικνύει με την 30ετή πορεία της στο χώρο του γυναικείου υποδήματος ότι η μυστική συνταγή της επιτυχίας δεν είναι άλλη από τη δημιουργία μοντέρνων, νεανικών και χαρούμενων σχεδίων, γεμάτα φως και χρώμα. Δίνοντας παράλληλα, μεγάλη έμφαση στις ιδιαίτερες φόρμες που αγκαλιάζουν μαλακά το πόδι, προσθέτει σε κάθε σας βήμα, άνεση, γοητεία και θηλυκότητα. Οι προσιτές τιμές είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό της εταιρείας Sante, οι οποία έχει προσαρμοστεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που ισχύουν στην αγορά για τη χώρα μας.

Δεν είναι τυχαίο που τα σχέδια της Sante shoes αποτελούν την επιλογή μερικών από τις πιο γνωστές ελληνίδες, όπως η Ναταλία Γερμανού, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Δέσποινα Βανδή, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Demy και πολλές άλλες. Ενώ πρόσωπο της εταιρείας τόσο για τη χειμερινή κολεξιόν όσο και για αυτή της Άνοιξης/ Καλοκαίρι 2013 έχει επιλεγεί η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου.

Στόχος της εταιρείας είναι να θέτει τον πήχη της ποιότητας και της σχεδιαστικής αντίληψης συνεχώς ψηλότερα. Σε αυτό κυρίαρχο ρόλο παίζουν η εμπειρία και η ευρηματικότητα των σχεδιαστών που έχει επιλέξει.

Δείτε όλα τα νέα σχέδια της εταιρείας Sante σερφάροντας στο www.santeshoes.gr ή στη σελίδα που διατηρεί στο facebook: https://www.facebook.com/SanteShoes

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.