[ΠΡΟΤΑΣΗ] Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών Galileo Galilei

Από το 1986 ως σήμερα το Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών Galileo (Ιταλικά, Ισπανικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα) βρίσκεται στην κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες των μαθητών του επιβεβαιώνουν το γεγονός αυτό.

20130830_152453_resized

Στα 27 χρόνια λειτουργίας του έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια άρτια καταρτισμένη ομάδα καθηγητών, που έχουν ως μητρική τους τις παραπάνω γλώσσες  αλλά και πανεπιστημιακή κατάρτιση, μεγάλη επαγγελματική συνείδηση και μακρόχρονη εμπειρία στην διδασκαλία. Επιπλέον, πρόκειται για καταρτισμένους εξεταστές των ξενόγλωσσων πτυχίων, γνωρίζοντας άριστα την καλύτερη μέθοδο διδασκαλίας για την απόκτηση τους αλλά και την σωστή εκμάθηση της γλώσσας.

20130830_132544_resized

Οι σύγχρονες και ειδικές διδακτικές τεχνικές του χαρακτηρίζονται από την επικοινωνία, στοχεύουν στην ανάπτυξη των πέντε βασικών γλωσσικών ικανοτήτων με τη βοήθεια διδακτικού υλικού αποτελούμενου από κείμενα, οπτικοακουστικό υλικό και πολυμέσα και βοηθούν τον σπουδαστή να φέρει σε πέρας αποτελεσματικότερα και ευκολότερα τους στόχους του.

20130830_132735_resized

Το Galileo Galilei, όμως, δεν αρκείται στη στείρα εκμάθηση της γλώσσας που θα επιλέξει ο κάθε σπουδαστής, αλλά έχει ως στόχο να μεταλαμπαδεύσει σε αυτόν στοιχεία της κουλτούρας και της νοοτροπίας του λαού, που «κρύβεται» πίσω από την κάθε γλώσσα. Έτσι, λοιπόν, διοργανώνει γιορτές φαγητού, χορού, τουρνουά αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και ταξίδια με ξενάγηση στα ιδιαίτερα μέρη-μνημεία της κάθε χώρας!

Και όλα αυτά διατηρώντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

banner3

 

Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών Galileo Galilei

Διεύθυνση: Τσιμισκή 116, Θεσσαλονίκη, 546 21

Τηλέφωνο: 2310 263876

Facebook Page: Institute of European Languages Galileo Galilei

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.