[ΠΡΟΤΑΣΗ] Ez2c: Αποκτήστε γυαλιά με τον πιο έξυπνο τρόπο

Η  αλυσίδα καταστημάτων οπτικών  EZ2C (Easy to see)  είναι η πρώτη στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί  μια καινοτόμο μέθοδο αγοράς γυαλιών, αφού  σας δίνει την δυνατότητα πριν ακόμα διαλέξετε τα γυαλιά που επιθυμείτε, να γνωρίζετε από πριν, χωρίς κρυμμένα κόστη, πόσο θα πληρώσετε. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να φέρει πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό τα οπτικά καταστήματα και να τα κάνει πιο προσιτά προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα καταστήματα οπτικών EZ2C λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα και την εγγύηση ενός από τους μεγαλύτερους οίκους οπτικών στην Ελλάδα, της Optical Papadiamantopoulos, που με ιστορία 90 ετών  έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία γεμάτη καινοτομίες.

Με το concept των Easy to see ο καταναλωτής, αν επιθυμεί γυαλιά οράσεως, έχοντας την συνταγή του γιατρού και βάσει αυτής, διαλέγει εύκολα από τα ολοκληρωμένα προσφερόμενα πακέτα όρασης τα οποία περιλαμβάνουν σκελετό, ελαφριούς επιστρωμένους οφθαλμικούς φακούς και ένα χρόνο εγγύηση σε τόσο προσιτή τιμή(από 59,90€) που θα του είναι δύσκολο να το πιστέψει!

Επίσης, υγρά φακών , μεγάλη 2πλή συσκευασία με 14 €, αλλά και μηνιαίοι μαλακοί φακοί μόλις 8 € τα δύο τεμάχια!

Με 5 καταστήματα πανελλαδικώς , που όλο και αυξάνονται , η αλυσίδα καταστημάτων οπτικών Easy to see αποτελεί τη νέα , μοντέρνα και καινοτόμα πρόταση στο να αγοράζεις τα γυαλιά σου, στις πιο προσιτές τιμές και στη καλύτερη ποιότητα !

Ααα και μη ξεχνάτε, το 2ο ζευγάρι για εσάς ή για τον φίλο σας, πάντα στη μισή τιμή !!!!

Σερφάρετε στο www.ez2c.gr, ή μπείτε στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/easytosee για να δείτε όλες τις προσφορές που σας συμφέρουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.