Πρόταση Νόμου: Ο Πούτιν να δωρίζει το σπέρμα του σε Ρωσίδες

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ0001
Μια απίστευτη πρόταση νόμου έκανε μια γυναίκα βουλευτής στη Ρωσία. Η Γέλενα Μπορίσοβα Μιζουλίνα πρότεινε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, να συμμετάσχει την τεκνοποίηση γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους.

Η Μιζουλίνα υποστήριξε την πρότασή της λέγοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία όχι μόνο θα αποκτήσει πατριώτες, αλλά θα λύσει και σε σημαντικό βαθμό το δημογραφικό της θέμα.

«Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό», δήλωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων με σοβαρό ύφος και πρόσθεσε: «Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί».

Μάλιστα, η Ρωσίδα βουλευτής εξήγησε τι θα συμβεί αν περάσει το νομοσχέδιο. «Οταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν στα σχολεία-πρότυπα «Souvorov» (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη μητέρα πατρίδα αλλά και στον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας. Τα παιδιά-γόνοι του Ρώσου Προέδρου θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας».

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.