[Πρόταση] O Άγιος Βασίλης έρχεται στο Crystal Mountain Hotel

Φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά γιορτάστε στο πιο όμορφο χωριό της Ορεινής Ναυπακτίας. To Crystal Mountain Hotel σας προσκαλεί να χαρείτε με αυτούς που αγαπάτε στιγμές κεφιού, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, απολαμβάνοντας παραδοσιακή ρουμελιώτικη φιλοξενία!

Ειδικά για αυτές τις γιορτές διοργανώνει δωρεάν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και ειδικά για τα παιδιά.

hotel 1

Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν από έκθεση φωτογραφίας, παιδικό σινεμά, μαθήματα μαγειρικής για παιδιά, παιδαγωγικά θεατρικά παιχνίδια μέχρι και επιδείξεις με άλογα!

Τα παιδιά θα ετοιμάσουν μπισκότα για τον Αι Βασίλη και θα του τα προσφέρουν όταν θα έρθει να τα επισκεφτεί καβάλα σε ένα άλογο. Η μεγάλη έκπληξη που θα τους επιφυλάξει είναι μια βόλτα με τα άλογα του!

Ενημερωθείτε για τα εορταστικά μας πακέτα 3 διανυκτερεύσεων που ξεκινούν από 290 € με πρωινό και εορταστικό δείπνο.

Αναλυτικό πρόγραμμα με τις εορταστικές μας εκδηλώσεις θα βρείτε στο www.crystalmountain.gr

Για κρατήσεις 26340 41555

Σχετικά με το Crystal Mountain Hotel:

Tο Crystal Mountain Hotel δεσπόζει με την παρουσία του στο γραφικό χωριό Άνω Χώρα, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων και μόλις 52χλμ. από τη Ναύπακτο. Ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 20 χρόνια και ήταν εκείνο που εδραίωσε την ευρύτερη περιοχή σε έναν ακόμη εγχώριο, ορεινό προορισμό. Σήμερα, συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και την λειτουργικότητα με την πολυτέλεια. Χτισμένο ανάμεσα σε έλατα και καστανιές διαθέτει το παραδοσιακό εστιατόριο – bar «Ακρώρειαι», κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων, νέο συνεδριακό χώρο, εσωτερικό παιδότοπο, εξωτερική παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο τένις και πισίνα με pool bar για το καλοκαίρι.

hotel 2

Για φωτογραφικό υλικό: www.crystalmountain.gr/media

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Πωλίνα Παπαιωαννίδη, τηλ. 210 6250131 & κιν. 698 4422322

e-mail: pr@crystalmountain.gr
Internet: www.crystalmountain.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.