Πόσταρε την αυτοκτονία του στο Facebook καρέ καρέ (Εικόνες)

Κανείς δεν κατάφερε να μεταπείσει τον πρώην πεζοναύτη DanielReyWolfe να μη βάλει τέλος στη ζωή του. Την περασμένη Κυριακή ανέβασε μια σειρά από σχόλια στο Facebook, στα οποία ανακοίνωνε την πρόθεσή του να αφαιρέσει τη ζωή του:

»Η μόνη μάχη που έχασα ήταν αυτή με τον εαυτό μου», έγραφε… και άρχισε να αυτοτραυματίζεται, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο προφίλ του.

facebook deathΜια από τις εικόνες δείχνει καθαρά ότι ο άνδρας αιμορραγούσε, ενώ δίπλα του βρισκόταν ένα μπουκάλι βότκα. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να τον προλάβουν, με αποτέλεσμα να τον βρουν νεκρό μέσα στο σπίτι του στην Tulsa.

Σοκαριστικό είναι ότι παρά τις έντονες αντιδράσεις και τα αιτήματα φίλων και συγγενών, το Facebook δεν κατέβασε τις φωτογραφίες της αυτοκτονίας παρά την Τετάρτη, τρεις ολόκληρες δηλαδή ημέρες μετά το περιστατικό…

Ο άνδρας από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Αν και ήταν γνωστός για την ανδρεία του, και για την βοήθεια που είχε προσφέρει σε φίλους και συναδέλφους του, δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στη ζωή του μετά το στρατό, αναφέρει η Daily Mail. Μάλιστα είχε ένα παιδί, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Το προφίλ του αυτόχειρα τελικά »κατέβηκε» από το Facebook μετά την επέμβαση των αρχών.

 

facebook death1 facebook death2

facebook death3

facebook death4

facebook death5

facebook death6

facebook death7

facebook death9

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.