«Πώληση» της παρθενιάς έναντι 600 χιλιάδων ευρώ!!

Σε περιόδους κρίσης και μη, τελικά δικαιολογούνται όλα… ή όχι;; Δεν μπορούμε πάντως να ξέρουμε εάν η Catarina Migliorini, μια φοιτήτρια από τη Βραζιλία, 20 ετών, βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης, γνωρίζουμε όμως ότι αποφάσισε πρόσφατα να “πουλήσει” την παρθενιά της σε μια online δημοπρασία.

Νικητής (ή, αν θέλετε, “αγοραστής”) αναδείχθηκε ένας Ιάπωνας,
ανάμεσα σε 15 “υποψηφίους” από την Ινδία, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και την Ιαπωνία. Ύστερα από το γεγονός, η Catarina Migliorini, δήλωσε στον τύπο της Βραζιλίας ότι έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα ώστε να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της στην Αργεντινή στην Ιατρική Σχολή.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας, η Catarina Migliorini θα «παραδοθεί» στον “αγοραστή” κατά τη διάρκεια μιας πτήσης προς την Αυστραλία ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι θα περάσει τις επόμενες εβδομάδες σε τοποθεσία που δεν έγινε γνωστή.

«Η Catarina είναι εξαιρετικά ευτυχής. Μίλησε στην οικογένειά της στη Βραζιλία και ήταν πολύ χαρούμενη γι ‘αυτήν», δήλωσε ο Αυστραλός σκηνοθέτης Jason Sisely ο οποίος οργάνωσε την πώληση για τους σκοπούς ενός ντοκιμαντέρ. Ο σκηνοθέτης δήλωσε πως στη συμφωνία περιλαμβάνεται ότι στην ερωτική επαφή θα χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό και ότι οι δυο
συμμετέχοντες θα υποβληθούν προηγουμένως σε εξετάσεις για τυχόν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

«Το βλέπω ως μια επιχείρηση», εξήγησε η νεαρή γυναίκα στον βρετανικό Τύπο. «Θα μου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψω, να κάνω μια ταινία και να πάρω μπόνους χρήματα. Αν το κάνεις αυτό μία φορά στη ζωή σου, δεν είσαι πόρνη» φέρεται να είπε η φοιτήτρια από τη Βραζιλία.

Διονύσης Λιανός

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.