ΣΟΚ! Παππούς ασελγούσε στο μόλις 10 μηνών εγγόνι του!

βρεφος μωρό

Σοκάρει το πανελλήνιο η υπόθεση του 80χρονου παππού που ασελγούσε στο ούτε ενός έτους εγγόνι του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όπου ο παππούς δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με το βρέφος, αλλά ασέλγησε με φριχτό τρόπο, βάζοντας ζάχαρη στο μόριό του και υποβάλλοντάς το σε εξωφρενικές ενέργειες.

Οι γονείς του μωρό, λόγω της πρωινής τους εργασίας έφερναν τον παππού στο σπίτι για να φυλάει το μωρό τους, μην γνωρίζοντας πόσο καιρό παρενοχλούσε ο ηλικιωμένος το βρέφος.

Τον παππού έπιασε στα πράσα μία ημέρα ο πατέρας του βρέφους γυρίζοντας από την δουλειά και αντικρίζοντας τον ηλικιωμένο με κατεβασμένα τα παντελόνια. Όταν είδε την ζάχαρη δίπλα του κατάλαβε πως ο χειρότερος φόβος του επιβεβαιώθηκε και επιτέθηκε στον ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ευτυχώς ο ηλικιωμένος δεν είχε «πειράξει» το παιδί στα γεννητικά του όργανα ή στον πρωκτό του και το μωρό είναι πολύ μικρό ώστε να καταλάβει την πράξη του αυτή και να την θυμάται στο μέλλον.

Ωστόσο, οι γονείς του ακόμη δεν έχουν συνέλθει από το σοκ. Η μητέρα του υπέστη νευρικό κλονισμό και ήταν σε κατάσταση σοκ. Το μόνο που μπορεί πλέον να κλείσει τις πληγές των γονιών είναι ο χρόνος.

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.