Στέλιος Γιδάκος: Νέος, δραστήριος και πολλά υποσχόμενος

Ο Στέλιος Γιδάκος είναι ένα νέο πρόσωπο που τον έχουμε δει να κυκλοφορεί όλο και πιο εντατικά στο χώρο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Το κέφι, η αισιοδοξία και η διάθεση του είναι αυτά που θα σε κάνουν να τον ξεχωρίσεις.

gidakos

Συχνάζει σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, κυρίως της Θεσσαλονίκης και με εκπομπές στο ενεργητικό του, εμμένει στη άποψη του, ότι το ραδιόφωνο για εκείνον, είναι η μαγεία στη ζωή του. Ασχολούμενος καθημερινά με τη μουσική και με τα παράξενα του κόσμου δεν άργησε να κερδίσει, τη φετινή χρονιά, τη θέση του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 96,5, ο οποίος συμφώνησε να φιλοξενήσει την τρέλα του, για δυο ώρες, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ο ατίθασος, όμως, χαρακτήρας του δεν αρκέστηκε σε αυτό κι έτσι αποφάσισε να αφήσει για λίγο τη ραδιοφωνική του έδρα και να πάει για «σαφάρι» βγαίνοντας στην αρένα των μουσικών εξελίξεων. Κάπως έτσι, έφτασε στο να αναλάβει τον πρωτοεμφανιζόμενο επιτυχημένο  τραγουδιστή Γιώργο Σέμο. Έχοντας υπό την επίβλεψη του, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις του Γιώργου, τριγυρνά πλέον σε μουσικές σκηνές και σε κέντρα διασκεδάσεως προκειμένου να γίνουν όλα όπως τα θέλει για τον νέο συνεργάτη του.

Το μότο του είναι ότι «όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία και στην πραγματοποίηση των ονείρων τους».

Όπως μας είπε και ο ίδιος: «Μου δίνει μεγάλη χαρά να είμαι από εκείνους που συντελούν στην χαρά και στην επιτυχία των ανθρώπων». Εγκυρες πηγές τον θελουν να κυκλοφορεί και να μιλάει με τον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6 στην Θεσσαλονίκη και εμείς είμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης ώρας και της ημέρας εκπομπής του αφού μας έλειψε στα αυτιά μας η φωνή του.

Μήπως τελικά γεννήθηκε ένας καινούριος μεγάλος μάνατζερ ή ένας μεγάλος ραδιοφωνικός παραγωγός; Εμείς απλά θα πούμε και τα δυο γιατί όλα τα μπορεί!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.