Στους μπουφέδες των εστιατορίων των υπαλλήλων της Google (Εικόνες)

google - εστιατόριο 5

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα ξοδεύει η Google για την τροφοδοσία των υπαλλήλων της στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο χωριό Mountain View της Καλιφόρνια.

Οι 15,000 εργαζόμενοι όλων των πόστων στο σύμπλεγμα των 47 κτιρίων του διεθνούς κολοσσού έχουν Δωρεάν πρόσβαση σε 19 εστιατόρια τα οποία παρέχουν γεύσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη αλλά και μία τεράστια ποικιλία χυμών και άλλων ροφημάτων.

Η σύμβαση εργασίας προβλέπει πέρα των οικονομικών αποδοχών των υπαλλήλων, δωρεάν πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ επί καθημερινής βάσεως ενώ τους παρέχεται ακόμη το δικαίωμα να γευματίζουν στους πολυτελείς χώρους των εστιατορίων με την οικογένειά τους.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των φρούτων και των λαχανικών που απαρτίζουν τους λουκούλειους μπουφέδες της Google καλλιεργούνται στις αχανείς εκτάσεις του συγκροτήματος.

Κι αν όλα τα παραπάνω φαινομενικά μαρτυρούν μία απόλυτη γενναιοδωρία από μέρους της εταιρείας, δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από μια αυτονόητη ανταπόδοση για τον κύκλο εργασιών ύψους 1,5 δις δολαρίων που πραγματοποιούν οι υπάλληλοί της μηνιαίως.

google - εστιατόριο 4 google - εστιατόριο 2 google - εστιατόριο 1 google - εστιατόριο

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.