«Στο Ορφανοτροφείο» του θεάτρου «Πυξίδα»… χωρίς εισιτήριο!!

«Στο Ορφανοτροφείο» μας καλεί φέτος η Ομάδα «REPENTE», η οποία λαμβάνοντας υπ’ όψιν της τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, ανοίγει φέτος τις πόρτες του Θεάτρου Πυξίδα ελεύθερα για το κοινό με μία παράσταση χωρίς εισιτήριο, όπου η συμβολή γίνεται με βάση τη οικονομική δυνατότητα του εκάστοτε θεατή και βεβαίως είναι προαιρετική.

Orphanotrofio

Λίγα λόγια για το έργο

Τι μπορεί να κάνουν τρία παιδιά ώστε να καταφέρουν ν’ αποδράσουν από ένα ορφανοτροφείο και να ζήσουν αυτόνομα; Μέχρι που μπορούν να φτάσουν για να πετύχουν το σκοπό τους;

Το τέλειο σχέδιο απόδρασης ξαναμπαίνει σε εφαρμογή και ο Λακ, η Ντον και η Φελ είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να περάσουν το τεράστιο φράχτη που στέκεται απέναντι τους, απέναντι στα όνειρα τους για μια κανονική ζωή, απεγκλωβισμένη από κάθε είδους καταπίεση!

Σε ένα ορφανοτροφείο, του οποίου οι φράχτες είναι το σύνορο ψευδαίσθησης – πραγματικότητας, συνυπάρχει η κοινή επιθυμία τριών παιδιών, του Λακ, της Ντον και της Φελ, για το τέλειο σχέδιο απόδρασης. Έτσι ξεκινά η περιπέτεια διαφυγής τους, γίνονται ένα σώμα, μία ψυχή σε μία κοινή προσπάθεια να φύγουν από το προστατευμένο περιβάλλον στο οποίο ζουν και να διεκδικήσουν την ζωή πέρα από τον φράχτη, στους άγνωστους δρόμους, στις αληθινές πλατείες με πραγματικά λεφτά και μεγάλους ανθρώπους.

Μία παράσταση για τη φιλία, τα όνειρα και τις προσδοκίες των ανθρώπων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Χάρης Χιώτης
Μουσική: Αναστασία Μανιάτη- Δημήτρης Μώρος
Σκηνικά-Κοστούμια: Αθηνά Πρίντζη
Φωτισμοί: Μάνος Δανέζης
Θεατρολόγος: Φραγκίσκος Αλέξανδρος Σαργολόγος
Βοηθός Σκηνοθέτις: Μαρία Νικολαϊδη

Παίζουν: Αγνή Χιώτη, Μαρία Θεοδωρίδου, Χάρης Χιώτης

Στην παράσταση ακούγεται το τραγούδι «Ετσι οι μέρες περνούν» σε στίχους – μουσική του Δημήτρη Καρρά από το ομώνυμο CD του Φώτη Ανδρικόπουλου. Τραγουδούν οι Δημήτρης Καρράς, Φώτης Ανδρικόπουλος, Μαρία Λούκα.

Πρώτη Παράσταση: Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Πυξίδα

Σαρρή & Ρήγα Παλαμήδου 3 ,Ψυρρή – Αθήνα, Τηλ. 6945524518

Μόνο με κρατήσεις θέσεων
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.