Συνέδριο: Μικρασιατικός Ελληνισμός και Πολιτισμός

Ο Σύνδεσμος Φιλίας Εθνών (Σ.Φ.Ε.) διοργανώνει Συνέδριο στις 29 και 30 Μαρτίου 2013, στο αμφιθέατρο AULA της Φιλοσοφικής Σχολής (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου) με θέμα «Μικρασιατικός Ελληνισμός & Πολιτισμός», σε συνεργασία με Μικρασιατικούς και άλλους φορείς, υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) στο πλαίσιο του εορτασμού των 150 χρόνων από την ίδρυση της Φιλοσοφικής Σχολής και της συμπλήρωσης των 90 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Εκ μέρους των Οργανωτών θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδ. Πελεγρίνη και την Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής κα. Αμ. Μόζερ για την άμεση ανταπόκρισή τους. Ευχαριστούμε επίσης τους Ομιλητές, τους Συνέδρους, τις Ομοσπονδίες, τους Συλλόγους, τα Χορευτικά Συγκροτήματα και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του Συνεδρίου.

Στον εξωτερικό χώρο της AULA θα υπάρχουν:

  •   Τραπέζια με ενημερωτικό υλικό Φορέων.
  •  Stands με φωτογραφικό υλικό από τις Αλησμόνητες Πατρίδες.

Περισσότρες πληροφορίες και αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών: www.afan.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.