Συνέδριο: Πρώτο Παιδαγωγικό Συνέδριο 25 – 26 από το City Unity College

Το City Unity College σε -αποκλειστική για την Ελλάδα- συνεργασία με το Βρετανικό πανεπιστήμιο Liverpool John Moores University σας προσκαλούν στο

Πρώτο Παιδαγωγικό Συνέδριο 25 – 26 Απριλίου

Σκοπός της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές προσέγγισης των μαθησιακών δυσκολιών, όπως αυτές προέκυψαν από τη συνεργασία και την εργασία της ομάδας με τους αποφοίτους του προγράμματος.

Σκοπός της δεύτερης ημέρας τού Συνεδρίου είναι η παρουσίαση των πλέον ενδεδειγμένων  και αποδοτικών πρακτικών και προσεγγίσεων σχετικά με τη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών, σύμφωνα με την έρευνα και την πρακτική σε διεθνές επίπεδο και τη συνεργασία της ομάδας του LJMU με τους Έλληνες εκπαιδευτικούς. Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει, επίσης, παρουσιάσεις και διαδραστικά εργαστήρια που θα περιλαμβάνουν άτυπες πρακτικές συνεδρίες και μεθόδους ενθάρρυνσης και προσέγγισης των μαθητών στην επιστήμη.

Χώρος Διεξαγωγής: Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο,Κεραμεικός, Αθήνα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Εγγραφές: e.chatzichristou@cityu.gr

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9:00 π.μ.

Το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores και το City Unity College στην Αθήνα προσφέρουν τα τελευταία 5 χρόνια Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή (MA Special Educational Needs).

Επικοινωνία
Τηλ.: 210 3243222 (admissions office)
e-mail: info@cityu.gr / fax 210 3225253
Website: www.cityu.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.