Συνέθλιψε το πέος του

auts

Ένας άνδρας 42 ετών, από τη Βοστόνη, συνέθλιψε τα γεννητικά του όργανα, κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο άτυχος άνδρας είχε αποφασίσει να περάσει ένα υπέροχο ερωτικό Σαββατοκύριακο, με τη σύντροφό του. Δεν θα έβγαιναν από το σπίτι, ούτε θα σηκώνονταν από το κρεβάτι, παρά μόνο για να φάνε. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει

«Κάτι δεν υπολόγισα καλά. Άκουσα ένα φρικτό και ανατριχιαστικό «κρακ», σαν κάτι να σπάει και μετά ένας αφόρητος πόνος με έπνιξε. Ούρλιαξα και έχασα τη στύση μου, ενώ γέμισα αίματα παντού», είπε στους γιατρούς, στα επείγοντα περιστατικά, του Γενικού Νοσοκομείου της Βοστόνης.

Κατά τη διάρκεια του σεξ και ενώ οι κραυγές και τα αγκομαχητά άρχισαν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ο άνδρας χτύπησε, κατά λάθος, το πέος του στο περίνεο της συντρόφου του (περίνεο είναι η επιφάνεια ανάμεσα στην ηβική σύμφυση και στον κόκκυγα). Το χτύπημα ήταν σφοδρό. Τόσο σφοδρό που, στην κυριολεξία, το πέος του συνθλίφθηκε.

Τέτοιου είδους κατάγματα μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη και μόνιμη στυτική δυσλειτουργία. Τελικά, οι γιατροί έκαναν τον θαύμα τους. Το πέος του 42χρονου επανήλθε. Το μόνο που θα του θυμίζει το φρικτό του ατύχημα, θα είναι μια μικρή καμπυλότητα στο κυρίως σώμα του οργάνου του.

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.