ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τ.: Γιάννης Πάριος «Δόξα το Θεό είμαι άνθρωπος χορτασμένος»

Γιάννης Πάριος – «ΟΛΑ». Από 4 Απριλίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο «Πάνθεον»

Από τις 4 Απριλίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων ο Γιάννης Πάριος θα τα τραγουδήσει «Όλα», όπως είναι και ο τίτλος της μουσικής παράστασης που ετοιμάζει, στη σκηνή του «Πάνθεον».

Πάριος 1

Όπως ανέφερε και ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου που παρατέθηκε στους εκπροσώπους των media, «σε αυτήν την δυόμιση και πλέον ωρών παράσταση πραγματικά θα τα τραγουδήσω όλα» ενώ αναφορικά με την δόμηση του προγράμματος σημείωσε πως «η σειρά των τραγουδιών δεν θα παρουσιάζει χρονολογική αλλά μουσική και εννοιολογική συνέχεια». Παράλληλα εκδηλώνοντας την αγάπη για την πατρίδα του, την Πάρο, δεν παρέλειψε να αστειευτεί λέγοντας πως υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να βρίσκεται ή τουλάχιστον να ετοιμάζεται για το νησί του αλλά τελικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του φίλου του Γιάννη Παπαθεοχάρη για λόγους όπως ξεκαθάρισε οπωσδήποτε όχι οικονομικούς. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Κάνω αυτές τις παραστάσεις για το μεράκι μου και όχι για τα χρήματα. Δόξα το Θεό είμαι ένας άνθρωπος  χορτασμένος και τυχερός. Σκοπός μου αυτές τις δυόμιση ώρες είναι ο κόσμος να ξεχάσει τα προβλήματα που τον βασανίζουν και να περάσει όμορφα. Αυτό, τίποτα άλλο».

Πάριος 3

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Γιάννης Παπαθεοχάρης δήλωσε συγκινημένος που ο επί χρόνια προσωπικός του φίλος θα είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν στον νέο χώρο που ετοίμασε.

Πάριος 2

Τέλος ο καλλιτεχνικός διευθυντής του προγράμματος, Ντίνος Γεωργούντζος επισήμανε πως «πρόκειται για μια ξεχωριστή παράσταση με μια νέα ματιά και με καινούριο ήχο. Με μια πολυμελή ορχήστρα αποτελούμενη από φυσικά όργανα αναπλάθουμε τις παλιές ενορχηστρώσεις και δημιουργούμε μια ιδιαίτερη ηχητική και ακουστική εικόνα».

Όλοι μαζί μας προσκάλεσαν σε ένα ταξίδι στα μουσικά μονοπάτια του έρωτα όπως τον έννοιωσαν και τον απέδωσαν οι σημαντικότεροι Έλληνες συνθέτες.

Επιμέλεια: Θάνος Βάγιος
Φωτογραφίες: Μαριέττα Τούτση

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Διεύθυνση προγράμματος και ορχήστρας: Ντίνος Γεωργούντζος
Ενορχήστρωση ¬ Πιάνο – Keyboards: Γεωργούντζος Κωνσταντίνος
Βιολί: Γκιουλετζής Θάνος
Πιάνο: Μιχαηλίδης Κώστας
Μπουζούκι: Παπαδόπουλος Δημήτρης
Κιθάρα: Χατζόπουλος Γιώργος
Μπάσσο: Βαρθακούρης Πέτρος
Κρουστά: Γλένης Σπύρος
Κρουστά: Βασιλείου Χριστάκης
Ακκορντεόν: Τσολάκης Κυριάκος
Τσέλλο: Αναστασίου Σωτηρία
Μπουζούκι: Ρέππας Δημήτρης
Βιολί: Γκιουλετζής Νίκος
Κιθάρα: Λευτέρης Χαβουτσάς
Βιολί: Ψαλίδα Κωνσταντίνα
Βιολί: Λέιντα Πέτρο
Φωνητικά: Βαλτετσιώτη Ελένη
Φωνητικά: Αναγνώστου Κώστας

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Παρασκευή & Σάββατο: 21.30,
Κυριακή: 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΖΩΝΗ A: 45 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ B: 40 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Γ: 35 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Δ: 30 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Ε: 25 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ ΣΤ:20 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Ζ: 15 ΕΥΡΩ

Eισιτήρια για άνεργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ

Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού κατά τη διάρκεια της παράστασης στις σουίτες – θεωρεία του Pantheon Theater, το οποίο θα προσφέρεται στους επισκέπτες από τα σημεία των bar.

Το Pantheon Theater νοιάζεται και προβλέπει για τους ΑμεΑ συμπολίτες μας. Προσφέρει ειδική έκπτωση ενώ στο χώρο υπάρχει πρόβλεψη θέσεων για αναπηρικά καροτσάκια.

Pantheon Theater |
Πειραιώς 166, Αθήνα,
210 3471111

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.