[ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – My Feelings] Δημήτρης Γαλάνης: Μου αρέσει να δίνω και δεν φοβάμαι μήπως μετά πληγωθώ

Ονομάζομαι: Δημήτρης Γαλάνης
Ασχολούμαι: με το θέατρο τα τελευταία 5 χρόνια κ αυτή την στιγμή παίρνω  μέρος στην παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο»  στο θέατρο Badminton.

Δημήτρης Γαλάνης

Και αυτά είναι τα 10 βασικά μου συναισθήματα:

Λατρεύω: την οικογένεια μου, το μαγείρεμα, τα ταξίδια, να κάνω συζητήσεις με τους φίλους μου, τα ωραία φαγητά!

Απεχθάνομαι: το ψέμα, τους ανθρώπους που για να κερδίσουν κάτι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα.!!!, τις δουλειές του σπιτιού, και τους τσιγκούνηδες σε αισθήματα ανθρώπους.!!!

Θαυμάζω: τους γονείς μου, τους ανθρώπους με υπομονή, τους φίλους μου.

Ζηλεύω: όταν οι φίλοι μου έχουν μαζευτεί κάπου κ εγώ για κάποιον λόγο δεν είμαι εκεί, ζηλεύω ωραίες δουλειές στο θέατρο, ζηλεύω αυτούς που έχουν ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου

Διασκεδάζω: παίζοντας πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο (καταπληκτικό παιχνίδι), διαβάζοντας ένα βιβλίο αλλά και με το να χορεύω και να τραγουδάω με την παρέα μου

Μετανιώνω: δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από αυτά που έχω πράξει κ αισθανθεί και είναι αυτό που μου αρέσει στον χαρακτήρα μου, ότι δίνω και δεν φοβάμαι μήπως μετά πληγωθώ και στεναχωρηθώ.

Συγκινούμαι: συναισθηματική ένταση και ταραχή θα το έλεγα εγώ και το παθαίνω καθημερινά είτε για ευχάριστα είτε για δυσάρεστα πράγματα. Συγκινούμαι με το τραγούδι «άστο το χεράκι σου..» (νανούρισμα την μαμάς), όταν μου δείχνουν την αγάπη τους, όταν βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε και που να μείνουν. Όταν άνθρωποι κακοποιούν ανθρώπους και ζώα.

Ντρέπομαι: είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος που θέλω τον χρόνο μου γενικά για να μου φύγει η ντροπή!!! Ντρέπομαι επίσης για τους πολιτικούς μας που έχουν φέρει σε αυτό το σημείο τη χώρα μας….

Φοβάμαι: τη μοναξιά!

Ονειρεύομαι: φυσικά κ ονειρεύομαι. χωρίς όνειρα δεν μπορώ να ζήσω!! Έχω δει όνειρα μου να πραγματοποιούνται κ άλλα όχι, όμως ελπίζω κ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνουν και αυτά που δεν έχουν ακόμα γίνει. Ονειρευτείτε λοιπόν!!!

Δημήτρης Γαλάνης

Ο Δημήτρης Γαλάνης συμμετέχει στην παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» που παρουσιάζεται στο Θέατρο Badminton.

Θάνος Βάγιος

 

 

 

Θάνος Βάγιος
athanasiosvagios@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.