Συνεχής κοινωνική προσφορά και δωρεές από τον νέο ιδιοκτήτη του Σκορπιού

Ντμίτρι ΡιμπολόβλεφΣυνεχής είναι η κοινωνική προσφορά του νέου ιδιοκτήτη του θρυλικού νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση, Σκορπιού.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, οπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο δήμαρχος της Λευκάδας Κώστας Αραβανής «Από την ώρα που ο Ρώσος και η κόρη του, Κάται, επέλεξαν να αγοράσουν τον Σκορπιό, έδειξαν ενδιαφέρον να αποκτήσουν ιδιαίτερη σχέση με τους τοπικούς φορείς. Δήλωσαν ότι θέλουν να χτίσουν σχέσεις φιλίας και συνεργασίας».

Συγκεκριμένα πολλοί από αυτούς που απασχολούνται στις εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής του ιδιωτικού του παραδείσου, είναι κάτοικοι του Νυδρίου και με τον τρόπο αυτό τονώνεται η τοπική οικονομία που έχει πληγεί από την οικονομική ύφεση.

Επιπλέον φανερή είναι η τάση του Ριμπολόβλεφ να συμβάλει στην ανάπτυξη του ειπέδου ζωής της ευρύτερης περιοχής αφού έχει ήδη προχωρήσει σε δωρεά ενός ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και ενός και ενός φορτηγού στο δήμο ενώ ήδη προετοιμάζεται και η τρίτη δωρεά που αφορά ένα υπερσύγχρονο σκάφος για το λιμενικό σώμα.

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.