Τάσεις S/S 2014: Φορέστε τα ανοιξιάτικά σας!

Ναι, μπήκαμε επιτέλους στην Άνοιξη! Η διάθεσή μας επιθυμεί αλλαγή και ο καιρός συνοδοιπόρος σιγά σιγά μας προδιαθέτει να ντυθούμε πιο… ανοιξιάτικα!
Φέτος οι τάσεις είναι ποικίλες, δίνοντας μας την ευκαιρία να φορέσουμε και κομμάτια που ήδη υπάρχουν στην ντουλάπα μας ή που δεν μπορέσαμε να τα συνδυάσουμε σωστά πέρυσι.

Η μόδα συναντά την τέχνη των graffities! Prints σχέδια βγαλμένα σαν από πίνακες ζωγραφικής είναι μια τάση που σίγουρα θα φορεθεί πολύ!

Πιέτες, πλισέ, πτυχώσεις θα αγαπηθούν πολύ και φέτος όπως και πέρυσι ειδικά σε μακριές φούστες και φορέματα.

ss 2014

Τα ντραπέ είναι πάντα διαχρονικά, άκρως θηλυκά και προσδίδουν μια… sexy νότα στο outfit!

Μust-have pieces για ακόμα μια φορά τα λατρεμένα crop tops που το μήκος τους δεν είναι πάντα τόσο απαγορευτικά κοντό οπότε κορίτσια, μην φοβόσαστε για τους κοιλιακούς σας!

ss 2014 5

Για τις πιο ρομαντικές, η δαντέλα κυριαρχεί και πάλι, όπως επίσης το floral print που το αγαπούν όλες οι ηλικίες και μας βγάζει την πιο girly πλευρά μας.

ss 2014 3

Η διαφάνεια θα είναι επίσης μία τάση που θα αγαπηθεί πολύ σε όλες τις εκδοχές της πιο πολύ σε tops και φούστες.

ss 2014 1

Τα μεταλλικά υφάσματα δεν έχουν φύγει από το προσκήνιο αρκετές σεζόν τώρα, αλλά δεν μας πειράζει καθόλου αφού μας δίνει την λάμψη που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!

Τι επανέρχεται δυναμικά; Mα φυσικά το αγαπημένο στοιχείο των ’50’s, το πουά σε tops, φούστες, φορέματα ακόμα και παντελόνια.

ss 2014 2

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το bohemian style και ιδιαίτερα μέσα από τα κρόσσια σε ρούχα αλλά και αξεσουάρ.

Θέλετε να εντυπωσιάσετε και αυτή τη σεζόν; Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις νέες τάσεις, πάντα προσαρμοσμένα στο δικό σας προσωπικό στυλ!

Κατερίνα Δαούλκα
katerina.clothes@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.