Τί να μην παραγγέλνετε ποτέ από delivery!

Κάποια τρόφιμα πρέπει να καταναλώνονται αμέσως μόλις μαγειρευτούν. Δεν ενδείκνυται να τα παραγγέλνει κανείς από έξω ή να τα τρώει ύστερα από ώρες!

Άλλα τρόφιμα μπορούν να «ταξιδέψουν» με μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ άλλα όχι.

Ποιά είναι αυτά που δεν μπορούν;

  • Φτερούγες κοτόπουλου

11

Οι φτερούγες, όπως και το  τηγανιτό κοτόπουλο πρέπει να τρώγονται με το που βγουν από τη φριτέζα. Στην περίπτωση που μπουν σε κουτί, για να μεταφερθούν, το σίγουρο είναι ότι ο ατμός θα τους στερήσει την τραγανότητά τους.

  • Σαλάτες (με ντρέσινγκ)

16

Τα κομμένα λαχανικά, μετά από λίγη ώρα, χάνουν τις θρεπτικές τους ιδιότητες. Από τη στιγμή που θα μπει το ντρέσινγκ στις σαλάτες, αυτόματα αρχίζουν να μαραίνονται.

  • Βάφλες 

14

Πρέπει να καταναλώνονται όσο είναι ακόμη ζεστές. Το βούτυρο, που τους δίνει την τραγανότητα όσο είναι ακόμη ζεστά, είναι αυτό που τις καταστρέφει με το που κρυώσουν.

  • Μπριζόλα μέτρια ψημένη

15

Μια μπριζόλα ψημένη μέτρια, μετά από λίγη ώρα δεν μπορεί να φαγωθεί. Ακόμη κι αν επιχειρήσει κανείς να τη ζεστάνει, σίγουρα δεν πρόκειται να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Τηγανιτά αβγά 

13

Ο κρόκος θα διαλυθεί κατά τη μεταφορά. Αλλά ακόμη κι αν αυτό δε συμβεί, το κρύο τηγανιτό αβγό απλά δεν τρώγεται, ενώ μυρίζει έντονα.

  • Τηγανιτές πατάτες 

12

Οι τηγανιτές πατάτες τρώγονται -και αυτές- με το που βγουν από το τηγάνι. Η τραγανότητά τους δεν μπορεί να διατηρηθεί για περισσότερο από μια ώρα.

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.