Τα παιδιά με καρκίνο μας έχουν ανάγκη. Εσύ θα βοηθήσεις;

Ένα πάρτι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώνει ενόψει των Χριστουγέννων το Παιδογκολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012. Βασικό στόχο αποτελεί η ενίσχυση του μηχανικού εξοπλισμού του τμήματος καθώς και η προμήθεια αναλώσιμων υλικών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις  8:00 μ.μ. και θα την πλαισιώσουν με τις μουσικές τους επιλογές γνωστοί djs της συμπρωτεύουσας. Ανάμεσα σε αυτούς οι Thanos Athanasiadis, George Prytanis Voutsas, Giuliano Jr και Steve Karoulias. Θα έχει, όμως και live μουσική αφού για τα καρκινοπαθή παιδιά θα τραγουδήσουν οι No motive (acoustic show).

Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με προϊόντα και υπηρεσίες πολύ γνωστών καταστημάτων, ενώ οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Αξίζει στις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλοι να αναγνωρίσουμε την αξία των μικρών παιδιών που αποτελούν αδιαμφισβήτητα την ελπίδα και το μέλλον της κοινωνίας μας. Ιδιαιτέρως αυτά τα παιδιά που δυστυχώς ταλαιπωρούνται από τη δύσκολη ασθένεια, ας τα αγκαλιάσουμε με αγάπη και ας βοηθήσουμε ώστε να μη σβήσει ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη τους!

 

Τιμή πρόσκλησης: 10 ευρώ (περιλαμβάνει ένα ποτό)

Τοποθεσία: Άρωμα café (Λεωφ. Νίκης 63, Θεσσαλονίκη)

Ζωή Καρασουλτάνη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.