Τα 10 πιο… ενεργά σεξουαλικά επαγγέλματα

Το σεξ στους χώρους εργασίας δίνει και παίρνει. Ευνοείται μάλιστα από κάποια επαγγέλματα που έχουν τη δυνατότητα να ξεκλέψουν κάποια ώρα για να επιδοθούν στο φλερτ και τη σεξουαλική πράξη μέσα στο γραφείο.

Μία έρευνα που έγινε από ένα μεγάλο γραφείο ευρέσεως εργασίας στις ΗΠΑ σε 42.000 άνδρες και γυναίκες, έδειξε ότι ο χώρος εργασίας σε ορισμένα επαγγέλματα βοηθάει όχι μόνο στο φλέρτ αλλά και στη σεξουαλική επαφή.

sex office

Το ερωτηματολόγιο που κλήθηκαν να απαντήσουν οι συμμετέχοντες στην έρευνα, είχε ερωτήματα όπως «κατά πόσο φλερτάρουν στη δουλειά», «εάν έχουν κάνει σεξ με συναδέλφους», «εάν έχουν κάνει σεξ μέσα στον εργασιακό τους χώρο», κλπ.

Το 30% των συμμετεχόντων έχουν γνωριστεί, έχουν φλερτάρει, έχουν κάνει σχέση και τελικά έχουν παντρευτεί μέσα από τον εργασιακό τους χώρο. Περίπου το 50% είπε ότι τουλάχιστον μια φορά, έχουν φλερτάρει ή έχουν νιώσει να τους φλερτάρουν απροκάλυπτα, άλλοι συνάδελφοι τους.

Οι περισσότεροι από εκείνους που έχουν κάνει σεξ στη δουλειά τους, προτιμούν τις τουαλέτες και ακολουθούν: το ασανσέρ, οι αποθήκες το κλιμακοστάσιο και η έξοδος κινδύνου, αλλά και τα ίδια τα γραφεία, όταν ξενυχτούν και οι περισσότεροι έχουν φύγει από τη δουλειά.

Τα πιο σεξουαλικά δραστήρια στο χώρο εργασίας επαγγέλματα είναι:

– Καλλιτέχνες (ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές)
– Σεφ (στην αποθήκη και την κουζίνα)
– Δημοσιογράφοι
– Υπάλληλοι Χρηματιστηρίου (στα γραφεία το βράδυ)
– Υπάλληλοι καθαριότητας και Σεκιούριτι (όταν κλείνουν τα γραφεία)
– Μπάρμεν, μπαργούμεν και σερβιτόροι
– Γιατροί και νοσοκόμοι (κυρίως αργά το βράδυ στις εφημερίες)
– Διευθυντές τροφίμων (στην αποθήκη)
– Διαχειριστές βάσης δεδομένων και τεχνικοί υπολογιστών (φλερτ με mail)
– Διακοσμητές

Πηγή: onmed.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.