Τα 7 είδη σεξ που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν

σεξ12

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο άνθρωπος δοκιμάζει, είτε από επιλογή είτε από τύχη, πολλά διαφορετικά είδη σεξ….

Το καταπληκτικό, το χάλια, το μεθυσμένο και πολλά άλλα μέχρι να καταλήξει τελικά σε αυτό που πραγματικά του ταιριάζει.

Τα παρακάτω είδη σεξ είναι «must» έστω και για την εμπειρία!

Το σεξ που καθυστερεί

o-COUPLE-SEX-facebook

Ναι, είναι αυτό που κάνει τον άλλον να αργεί να φτάσει στη δουλειά, στη σχολή, σε μια υποχρέωση. Χαρίζει ένα γελοίο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο. Είναι αναμφισβήτητα καλύτερο από το ξυπνητήρι, αλλά έχει κόστος.

Το σεξ που ενοχλεί το γείτονα

Σεξ με δυνατά ντεσιμπέλ. Το σεξ που θα κάνει το γείτονα να νομίζει ότι γίνεται σεισμός. Όταν ακολουθήσει μάλιστα συνάντηση με το γείτονα στο ασανσέρ, τότε μιλάμε για τον ορισμό της αμηχανίας.

Το σεξ του χωρισμού

o-sex-facebook

Η σχέση δεν πήγαινε άλλο, η απόσταση κούρασε, το καλοκαίρι τελείωσε και χίλιες δυο άλλες δικαιολογίες. Πάντως, το συγκεκριμένο σεξ περιλαμβάνει τόσο πάθος όσο και λύπη. Αλλά είναι σίγουρα καλό.

Το σεξ με soundtrack

Όταν το τραγούδι ταιριάζει τόσο πολύ με τη στιγμή είναι σαν να παίζεται ταινία! Αν δεν ακουστεί τυχαία, γίνεται να ακουστεί λίγο πιο «στημένα».  Το ίδιο επιτυχημένο αποτέλεσμα θα έχει!

Το σεξ της γνωριμίας

180413_sex

Είναι αυτό το πολύ χαριτωμένο σεξ που πιθανόν να μην ενθουσίασε σωματικά κανέναν από τους δυο, αλλά η χημεία υπήρχε, έστω και καλά κρυμμένη. Ο ένας θέλει να ξαναδεί τον άλλον και να επαναληφθεί το σκηνικό, μέχρι το αποτέλεσμα να γίνει το τέλειο. Υπάρχει βέβαια και το αδέξιο σεξ της πρώτης φοράς που κανείς δε θα ήθελε να επαναλάβει ποτέ.

Το σεξ της «επανασύνδεσης»

Είναι αυτό που όταν τελειώσει δε θυμάσαι καν το λόγο του τσακωμού. Όμως, το ότι έγινε μια φορά και ήταν τέλειο δε σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ο καβγάς. Οι πιθανότητες λένε ότι αυτό το σεξ συμβαίνει μια φορά. Δυο το πολύ!

Έρωτας, όχι απλά σεξ

sex-wide-620x349

Αυτό το τόσο μελό, ρομαντικό και τρυφερό που συνοδεύεται με οργασμούς και συναισθήματα.

Roadstory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.