Τα DO’s και τα DON’T’s στα Crop Tops!

Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει το πιο hot piece αυτής της σεζόν, το crop top με τη Madonna αλλά και την σωματική άσκηση; Κ όμως….!
cropped top
Το crop top, αγαπημένο ρούχο που λάνσαρε η Madonna στα μέσα της δεκαετίας του ’80, που συνεχίστηκε από την Britney Sprears και τις Spice Girls στα 90’s, έκανε δειλά δειλά την επανεμφάνισή του πέρισυ, για να γίνει αυτό το καλοκαίρι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και να αποκτήσει πολλές fans.
vanessahudgens-boho-style
Θέλει σίγουρα να «έχεις γερό στομάχι»!!! Απαιτεί επίπεδη κοιλιά, που σημαίνει κορίτσια ακόμα περισσότερους κοιλιακούς απ’ότι συνήθως! Απαραίτητη προϋπόθεση για να φορεθεί είναι να έχεις τόλμη και φυσικά αυτοπεποίθηση, καθώς δεν είναι το πιο άνετο και εύκολο κομμάτι της γκαρνταρόμπας και φυσικά δεν είναι για όλους τους σωματότυπους και τις ηλικιακές ομάδες επίσης.
Downloads1
Για μία καλόγουστη εμφάνιση προσέχουμε να μην αφήνουμε πολύ δέρμα ακάλυπτο. Τα προτιμούμε σε συνδυασμό με ψηλόμεσα ρούχα στο κάτω μέρος όπως παντελόνι/α, shorts και για πιο ladylike προσέγγιση, μια πλούσια μακρυά φούστα.
como-usar-crop-top-justa-saia-cintura-alta
Αν δεν φορεθεί με ψηλόμεσα κομμάτια προσέχουμε το μήκος του crop top να μην είναι πολύ κοντό, ώστε να πετύχουμε ένα προσεγμένο look!
Mπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες από την παραλία σαν εναλλακτικό beachwear μέχρι και σε πιο επίσημες εμφανίσεις.
Κατερίνα Δαούλκα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.