Τεχνόπολις: Gaming Festival Prize Pool

To 1ο Gaming Festival έρχεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και μαζί του κορυφαία tournaments με super δώρα. Πιο συγκεκριμένα: στο League of Legends 1.500 ευρώ μετρητά θα λάβει η νικήτρια ομάδα του LoL starz limited tournament. Η φιναλίστ θα λάβει 500 ευρώ μετρητά και οι παίκτες της 3ης και 4ης ομάδας από ένα PC game και Riot points. O νικητής στο FIFA 13 θα φύγει από το Gaming Festival με 300 ευρώ μετρητά και ο φιναλίστ με το ολοκαίνουριο Black Ops 2 για PS3. Το fight club εκτός από τις επικές αναμετρήσεις που θα προσφέρει στο κοινό, θα ανταμείψει τους κορυφαίους με τα ακόλουθα prizes :

Στο Tekken Tag Tournament 2, ο νικητής θα φύγει με ένα Black Ops 2 για ΧΒΟΧ και ο φιναλίστ με ένα Ghost Recon Future Soldier για XBOX.

Στο Streetfighter X Tekken o πρώτος θα παραλάβει ένα arcade stick για κορυφαία combos και ο φιναλίστ ένα Black Ops 2 για XBOX.

Στο Dead or Alive 5 o κορυφαίος θα φύγει με ένα Dynasty Warriors 7 για PS3 και ο φιναλίστ με το Legends of Troy για PS3.

Τέλος, στα δύο driving seats της Redbull , τα οποία θα βρίσκονται στην Cyber Arena, θα πραγματοποιηθεί driving contest στον εξομοιωτή οδήγησης F1 2012, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Οι δύο ταχύτεροι gamers της κάθε ημέρας θα παραλάβουν από μία τιμονιέρα G27 της Logitech, αξίας 300 ευρώ.

Δείτε στο παρακάτω link το  πρόγραμμα των tournaments και κάντε register τώρα :

http://www.cowboytv.gr/gaming-festival/

Κατά τη διάρκεια του Gaming Festival θα πραγματοποιηθούν on site κληρώσεις με τους επισκέπτες να μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση με το εισιτήριό τους! Οι κληρώσεις θα λάβουν χώρα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 13.00 και 16.00 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου τις ίδιες ώρες. Τα δώρα για τους νικητές περιλαμβάνουν games για όλα τα formats, συλλεκτικά T-Shirts και keychains.

Όλοι οι τελικοί θα λάβουν χώρα στο εξωτερικό Gaming Stage 150 τετραγωνικών μέτρων και η εικόνα θα αναμεταδίδεται από μία LED γιγαντοοθόνη 15 τετραγωνικών μέτρων, με live hosting από το Cowboy TV.

1ο Gaming Festival 9 έως 11 Νοεμβρίου, Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Κτίριο «Δ7» «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων , Γκάζι.

Ώρες λειτουργίας :

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 16.00 – 22.00

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 10.00 – 22.00

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 10.00 – 22.00

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

Πληροφορίες : 210 9949719

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.