Τιμοσένκο: Γαμώτο, θέλω τον μπάσταρδο Πούτιν νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι – Υπεκλάπη συνομιλία της

Τον πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν νεκρό «με μία σφαίρα στο κεφάλι», την Ρωσία στάχτη, αλλά και πυρηνικά όπλα κατά των ρωσόφωνων Ουκρανών, ονειρεύεται η πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Yulia Tymoshenko σε συνομιλία που υπεκλάπη – προφανώς από τις ρωσικές  μυστικές υπηρεσίες με τον Nestor Shufrych πρώην βοηθό γραμματέα του ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας.

τιμοσενκο

Στη συνομιλία αυτή που καταγράφηκε στις 18 Μαρτίου- η Tymoshenko ακούγεται εκτός εαυτού να μιλά για την ανάγκη να πολεμήσουν τους Ρώσους ακόμη και τους ρίξουν πυρηνικά μέχρι να τους μετατρέψουν σε στάχτη.

Την ώρα που ο Shufrych δήλωνε σε «κατάσταση σοκ» η Tymoshenko φέρεται εξοργισμένη από το δημοψήφισμα στην Κριμαία: «Γαμώτο! Πρέπει να αρπάξουμε τα όπλα και να πάμε να καθαρίσουμε αυτούς τους αναθεματισμένους katsaps (όρος που χρησιμοποιείται υποτιμητικά για τους Ρώσους στην Ουκρανία). Μαζί με τον αρχηγό τους».

Στο δε ερώτημα τί πρέπει να γίνει με τους 8.000.000 καθαρούς Ρώσους, που έχουν απομείνει στην Ουκρανία, η Γ.Τιμοσένκο απάντησε: «Γαμ…έ τους. Πρέπει να τους ρίξουμε με ατομικά όπλα».

Η Tymoshenko η οποία θέλει να κατέβει υποψήφια στις επόμενες προεδρικές εκλογές εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι «θα βρει ένα τρόπο να εξαφανίσει αυτούς του μαλ…ς» εννοώντας του Ρώσους.

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας της αναφέρει:

«Θα χρησιμοποιήσω όλες μου τις διασυνδέσεις. Θα το θέσω σε όλο τον κόσμο, μόλις θα είμαι σε θέση, έτσι ώστε να το κάνω σίγουρο. Γαμώτο. Ούτε μια σπιθαμή γης δε θα μείνει όρθια εκεί που βρίσκεται η Ρωσία σήμερα».

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας της αναφέρει:

«Θα αρπάξω το όπλο μου, ξέρεις για τι πράγμα μιλάω και θα πυροβολήσω τον μπάσταρδο Πούτιν στο μέτωπο».

Ακούστε τη συνομιλία:

Πηγή: defencenet.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.