Τι θα φορέσουμε φέτος στις γιορτές;

Η εορταστική περίοδος είναι πολύ κοντά πια και εμείς οι γυναίκες πάντα βρισκόμαστε σε δίλημμα τι να φορέσουμε για να είμαστε όσο πιο όμορφες και λαμπερές γίνεται!!! Αλήθεια, τι θα φορέσουμε φέτος στις γιορτές που η διάθεση είναι ιδιαίτερα πεσμένη και τα διαθέσιμα χρήματα λιγότερα, αλλά είναι η πιο εορταστική περίοδος του χρόνου και θέλουμε το κατιτίς μας;

glamorous clothes.jpg 3

Το σίγουρο είναι ότι τα πάντα ξεκινούν από μέσα μας, έτσι τονώνοντας την αυτοπεποίθηση μας και έχοντας θετική ενέργεια νιώθουμε όμορφες και αυτό εκλαμβάνουν και όλοι οι άλλοι γύρω μας. Φυσικά να θυμόμαστε ότι ζούμε απλές ζωές έξω από εξώφυλλα περιοδικών και δεν χρειάζεται να μιμηθούμε τα πανέμορφα μοντέλα με τα αστραφτερά outfits και τα αψεγάδιαστα πρόσωπα με το τέλειο make up!

Επιλέγουμε, λοιπόν, κάτι χυτό,αέρινο, κατά προτίμηση σε μεταξωτό ή σε βισκόζη, με πολλά βολάν ή πτυχώσεις που δημιουργούν περίτεχνα ντραπέ.

glamorous clothes
Η δαντέλα είναι επίσης must-have και για αυτές τις γιορτές και μπορούμε να βρούμε σχέδια σε πολλές εκδοχές, από περίπλοκες και «φορτωμένες» γραμμές μέχρι απλές και εφαρμοστές.

glamorous clothes.jpg 6
Τα μεταλλιζέ ρούχα σε χρυσό, ασημί ή και σε άλλα χρώματα και η παγιέτα είναι η glam εκδοχή, κάτι που μας θυμίζει ακόμα περισσότερο ότι είναι γιορτές και οι Ελληνίδες τα αγαπάμε πολύ!

glamorous clothes.jpg 2

Μας αρέσει βέβαια και η girly εκδοχή της 50′s-60′s δεκαετίας, γι’ αυτό και η λεγόμενη «ομπρέλα» φούστα ή φόρεμα που καταλήγει έτσι, είναι σίγουρα αγαπημένο στυλ για τις γιορτές, συμπληρώνοντας το με μια ζώνη φιόγκο, που θα τονίσει την μέση ή μια στέκα με φτερά και βέλο που θα δώσει μια έξτρα εκκεντρική αλλά και glamorous εικόνα.

glamorous clothes.jpg 7

Όσο αφορά στα χρώματα, το μαύρο επικρατεί, αλλά και το κόκκινο και ιδιαίτερα το πιο σκούρο φέτος είναι το πλέον γιορτινό χρώμα. Το cobalt blue αλλά και το εκρού είναι χρώματα που θα φορεθούν πολύ επίσης!

glamorous clothes.jpg 4

Πάνω απ’ όλα μην ξεχάσετε να φορέσετε το πιο αστραφτερό και λαμπερό σας χαμόγελο, που τραβά σίγουρα πολλά βλέμματα και… Καλές μας γιορτές!!!

Κατερίνα Δαούλκα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.