Το μυστήριο λύθηκε – Δέρμα μοσχαριού και όχι σκύλων ή γατών


Notice: Undefined variable: counter in /var/www/vhosts/roadstory.gr/httpdocs/wp-content/themes/advanced-newspaper/inc/theme-gallery.php on line 43

Λύθηκε τελικά το μυστήριο με τα δέρματα των ζώων σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην οδό Δροσοπούλου στην Κυψέλη. Όπως μας ενημέρωσαν οι Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και παρουσία πταισματοδίκη, αστυνομικών, υπαλλήλων του Τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων αλλά και υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας, έγινε αυτοψία στο εν λόγω διαμέρισμα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κομμάτια άγδαρτου τεμαχισμένου μοσχαριού και όχι σκύλων ή γατών.

Η αναπαραγωγή του θέματος από διάφορα «ενημερωτικά» μέσα και blogs και η διαφορετικού τύπου προσδιδόμενη ερμηνεία από το καθένα από αυτά, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Επισημαίνεται ότι το RoadStory.gr αν και ήταν αυτό που πρωτοδημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία, δεν προχώρησε σε κανενός είδους «ερμηνεία» ή σχολιασμό του γεγονότος αλλά παρέμεινε στην απλή παράθεση των πληροφοριών.

Θάνος Βάγιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.