Το προσβλητικό παραλήρημα ρεπόρτερ του ESPN σε υπάλληλο (Βίντεο)

espn δημοσιογράφος

H ρεπόρτερ του ESPN, Μπριτ ΜακΧένρ, καταγράφτηκε από κάμερα ασφαλείας την στιγμή που προσβάλλει μία υπάλληλο εταιρείας που απομακρύνει παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα πάντα, το βίντεο διέρρευσε και το ESPN την κάλεσε για εξηγήσεις, επιβάλλοντάς της υποχρεωτική άδεια μίας εβδομάδας.

Η ρεπόρτερ ξεκίνησε να επιτίθεται στην υπάλληλο με το να την προσβάλλει για την μόρφωσή της, τα κιλά της και τα δόντια της θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την μειώσει, καθώς όπως είπε είχε… τα νεύρα της!

«Σε μια στιγμή έντασης και στρες, άφησα τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν και είπα κάποια προσβλητικά πράγματα, για τα οποία μετανιώνω. Όσο εκνευρισμένη και αν ήμουν, έπρεπε να δείξω περισσότερο σεβασμό. Λυπάμαι πάρα πολύ για τις πράξεις μου και θα μάθω απ’ αυτό το λάθος», δήλωσε η ίδια η ρεπόρτερ στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Και εμείς μπορεί να έχουμε τα νεύρα μας μερικές φορές Μπριτ, αλλά δεν ξεσπάμε με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο. Αν δεν αντέχεις το στρες και δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα σου, μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς να άλλαξεις επάγγελμα; Λέω μήπως…

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.