Το πρώτο Google Shop είναι γεγονός!

google shop

Μία νέα σελίδα στην ιστορία της γράφει η Google μετά την απόφαση να ανοίξει δικό της φυσικό κατάστημα για να πουλά τα προϊόντα της, όπως Android smartphones/tablets, Chromebooks και Chromecast, αλλά και για να παρέχει υποστήριξη στους πελάτες, είτε με tutorials για τις συσκευές τους, είτε με επιδείξεις των σημαντικότερων εφαρμογών της.

Το Google Shop άνοιξε τις πόρτες του μέσα στο Currys PC World στο Λονδίνο (Tottenham Court Road), και στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας είναι το άνοιγμα ακόμη δύο παρόμοιων καταστημάτων στο δυτικό Λονδίνο (Fulham) και στο εκπτωτικό πάρκο Thurrock του Essex.

google shop 2

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα εγκαίνια ενός τέτοιου χώρου, του πρώτου αυτού του είδους σε όλο τον κόσμο, στο Currys PC World. Με το Google Shop δημιουργήσαμε ένα μέρος για τον κόσμο, για να παίξουν, να πειραματιστούν και να μάθουν για όλα όσα έχει να προσφέρει η Google, από εκπληκτικές συσκευές μέχρι μια απόλυτα συνδεδεμένη online ζωή, δήλωσε ο James Elias, υπεύθυνος marketing της Google στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Οι επισκέπτες θα βρουν ένα μεγάλο videowall με την υπηρεσία Google Earth, έναν ψηφιακό πίνακα και κατά καιρούς θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα και εκδηλώσεις για μεγάλη γκάμα θεμάτων, από την online ασφάλεια μέχρι βασικές γνώσεις προγραμματισμού».

RoadStory.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.