Το ρολόι – συνοδός του iPhone..!!

Πριν από λίγες ημέρες έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του το ρολόι της CASIO  G-Shock στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρουσιάζοντας αρκετές εύχρηστες λειτουργίες για τους κατόχους των κινητών iphone.

Το εν λόγω ρολόι χειρός είναι εξοπλισμένο με  με δέκτη Bluetooth 4.0 που του επιτρέπει το συγχρονισμό με τα iPhone 5 και 4S, ώστε να ειδοποιεί τους χρήστες για τις εισερχόμενες κλήσεις ή την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία. Όταν λοιπόν σας σταλεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, το ρολόι εμφανίζει στην οθόνη του το εικονίδιο της αλληλογραφίας. Ακόμη σε περίπτωση που το κινητό σας χτυπήσει από μία εισερχόμενη κλήση τότε το ρολόι εμφανίζει incoming call, χωρίς όμως να δείχνει την επαφή που σας καλεί. Αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους συνηθίζουν να αφήνουν το κινητό τους σε χαρτοφύκες ή τσάντες. Παρόλα αυτά το ρολόι δεν έχει ακόμη την δυνατότητα να ενημερώνει για τα γραπτά μηνύματα.

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν με την εγκατάσταση της εφαρμογής G-Shock και την αποθήκευση των στοιχείων του λογαριασμού. Το G-Shock διατίθεται ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες σε τέσσερις επιλογές χρωμάτων, άσπρο, μαύρο, καφέ και μπλε και απαιτεί τουλάχιστον την έκδοση iOS 5.1.1. Η τιμή του είναι στα 180 δολάρια (περίπου 140 ευρώ) ενώ για την Ευρώπη, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στο επόμενο διάστημα.

Τίνα Ζαβουδάκη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.